pa to ti sada jako pomažeIz svih mojih srednjoškolskih dana zapamtila sam samo kako se drzi cekic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to ti sada jako pomažeIz svih mojih srednjoškolskih dana zapamtila sam samo kako se drzi cekic
Mozda ce pomoci nisam ja ovo napisala...pa to ti sada jako pomaže
Znači on ti je ipak glavni? Kakogod bilo, od svog srca želim da budeš sretna supruga i majka, mada malo osebujnaVolim ga radit ljubomornim i on to zna
misliš da zakucaš čovjekov ego na pod...Mozda ce pomoci nisam ja ovo napisala...
Izbacit cu ga iz srca... Nije vrijedan moje patnje, hvala HoboZnači on ti je ipak glavni? Kakogod bilo, od svog srca želim da budeš sretna supruga i majka, mada malo osebujna
Samo ako zasluzimisliš da zakucaš čovjekov ego na pod...
Je... Lik iz kvarta, dosadnjakovic, negdje smo u 12 mj o tome pisali, jedan iz mjesta moje mame, poznanikJel ti se kada pojavio neki lik kojeg si već poznavala, škola, mjesna zajednica ili što već?
Ovaj drugi je stariji i ozenjen pa nije bio neugodan, onaj prvi je al srecom do sad se ozenioJe... Lik iz kvarta, dosadnjakovic, negdje smo u 12 mj o tome pisali, jedan iz mjesta moje mame, poznanik
Ma skuzili su i oni mene i ja njih... U oba slucaja tamo 2013,2014 dok nisam radila za sebe pa jbg...Jesu pobjegli ili su se pravili da te ne znaju...dala popust?...
Hobo, moglo bi ti se počet štucat...Izbacit cu ga iz srca... Nije vrijedan moje patnje, hvala Hobo
Misliš da će me se spominjati? Možda bacati čini i prokletstva na mene???!!???Hobo, moglo bi ti se počet štucat...
Ti se očito ložiš na ove što te vrijeđaju. Ali nemoj onda meni govoriti da ne budem prijatelj s Marijolom.Volim ga radit ljubomornim i on to zna
Nee to samo ako procitam tu da si bio kod druge kurve....Misliš da će me se spominjati? Možda bacati čini i prokletstva na mene???!!???
Viruj mi na sve su spremni da maknu konkurencijuMisliš da će me se spominjati? Možda bacati čini i prokletstva na mene???!!???
Mislis na werduma.. Ma ne vrijeda on mene, nikad nije rekao mrs... Nisam rekla da ne budes prijatelj s njim, o tome ja ne odlucujem. Ako je tebi ok da te frend naziva pickicom tko sam ja da sta kazem..Ti se očito ložiš na ove što te vrijeđaju. Ali nemoj onda meni govoriti da ne budem prijatelj s Marijolom.
Da.. Pocinjem borbu za njegovo srce....Viruj mi na sve su spremni da maknu konkurenciju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|