Ma ja sam mislija na muške koji se ljubomorišu.Nee to samo ako procitam tu da si bio kod druge kurve....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam mislija na muške koji se ljubomorišu.Nee to samo ako procitam tu da si bio kod druge kurve....
oho g Božo Sušec nisam vas prepoznaoKolegica Cristal na drugom programu briše pod sa kolegom Werdumom...
Uf uf.. S tim bi mogao imat problemaMa ja sam mislija na muške koji se ljubomorišu.
Meni Marijole mrš, a tebe Hobo zvao odronom.Mislis na werduma.. Ma ne vrijeda on mene, nikad nije rekao mrs... Nisam rekla da ne budes prijatelj s njim, o tome ja ne odlucujem. Ako je tebi ok da te frend naziva pickicom tko sam ja da sta kazem..
Hobo jel to istina, crni hobo?Meni Marijole mrš, a tebe Hobo zvao odronom.
sad kuhaš malo....Mislis na werduma.. Ma ne vrijeda on mene, nikad nije rekao mrs... Nisam rekla da ne budes prijatelj s njim, o tome ja ne odlucujem. Ako je tebi ok da te frend naziva pickicom tko sam ja da sta kazem..
Nee... Jel ovo znak mira?sad kuhaš malo....
Nije istina, istina je da sam te nazvao "polovnjačom", ali izvinjavam se radi toga. Znam biti katkada svadljiv, štaš. Nego vidiš kako se već ljubomorišu, pa to je prestrašno!!!!Hobo jel to istina, crni hobo?
Isprika uvazena, izvini i ja sam pretjeralaNije istina, istina je da sam te nazvao "polovnjačom", ali izvinjavam se radi toga. Znam biti katkada svadljiv, štaš. Nego vidiš kako se već ljubomorišu, pa to je prestrašno!!!!
Imaj malo dostojanstvaIsprika uvazena, izvini i ja sam pretjerala
Pravi još nisu ni doznali da se krećeš HakijaNije istina, istina je da sam te nazvao "polovnjačom", ali izvinjavam se radi toga. Znam biti katkada svadljiv, štaš. Nego vidiš kako se već ljubomorišu, pa to je prestrašno!!!!
ja baš ne vjerujem u isprike ali mene si baš bespotrebno izvrijeđalaIsprika uvazena, izvini i ja sam pretjerala
Pa imam.... Meni se hobo bar ispricaoImaj malo dostojanstva
Dobro, sad ćemo biti frendovi. Imat ćemo posebnu vezu, nećemo se sexati(barem ne odma) da dokažem da nisam muška svinja kao što je i onaj tip s Tindera od Ane dokazao njojIsprika uvazena, izvini i ja sam pretjerala
Evo svima se izvinjavam osim Sombiju.ja baš ne vjerujem u isprike ali mene si baš bespotrebno izvrijeđala
E to to.. Kraljica zenaDobro, sad ćemo biti frendovi. Imat ćemo posebnu vezu, nećemo se sexati(barem ne odma) da dokažem da nisam muška svinja kao što je i onaj tip s Tindera od Ane dokazao njoj
Baš te ine berem ako me bereš, a nisam siguran ni želim li te ubrati....Pravi još nisu ni doznali da se krećeš Hakija
Reci mi jesi li malo ljubomorna na Anu ili si sretna radi nje?E to to.. Kraljica zena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|