Sisata i guzata
Well-known member
Ahaa... A jbg jeste bar nesto zaradili kad ja vec nisam..?!?pa ja sam prvi napisao da se kladim da neće doći ali tad još nisi čitala moje komentare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa... A jbg jeste bar nesto zaradili kad ja vec nisam..?!?pa ja sam prvi napisao da se kladim da neće doći ali tad još nisi čitala moje komentare
e sad ćeš čuti o što je srećaa šta ja znam, kad svatko sve zna doći će do opće pomutnje, kaosa, ljubomore i sukoba Na kraju se nećeš udati s nekim već od ovih tvojih ponuđača i nećeš ispuniti katoličke principe don Ante Bakovića i bit ćeš duboko nesretna!!1
e sad ćeš čuti o što je sreća
ja ne zarađujem od prostitucije to je protuzakonitoAhaa... A jbg jeste bar nesto zaradili kad ja vec nisam..?!?
Pa od kladenjaja ne zarađujem od prostitucije to je protuzakonito
pa sad kad tako kažeš zvuči kao da je manje protuzakonitoPa od kladenja
da nije majčinski instikt proradio?Kako me veseli u zadnje vrijeme biranje namjestaja, posteljine... Smirila sam se ocigledno...
Moguce... Ali sta cemo, nema kandidata koji bi zadovoljio.. Zivot nije fer...da nije majčinski instikt proradio?
ajde ne ljubomoriši se, ti zarađuješ stalno na njima pa mogu i oni jedan put na tebi.Ahaa... A jbg jeste bar nesto zaradili kad ja vec nisam..?!?
Hobo imas ti kakve apartmane na moru?ajde ne ljubomoriši se, ti zarađuješ stalno na njima pa mogu i oni jedan put na tebi.
nebi se vljda udala zbog para?Napokon nadem vjernog muslarca(patak) a on nije platio zadnje dvije zimske struje....
Jedan ali veliki, blizu mora, terasa. Iznajmila bi?Hobo imas ti kakve apartmane na moru?
ima samo što nisu njegoviHobo imas ti kakve apartmane na moru?
Prije krimi...Pozdrav svima,
Da li se ovdje objavljuju priče, erotske?
Thnx
Pa da postanes otac moje djece zaboga..Jedan ali veliki, blizu mora, terasa. Iznajmila bi?
Ne vidim drugi razlognebi se vljda udala zbog para?
Aj dobro, na materi je službeno, ali SIG može slobodno doći i organizirati gangbang...ima samo što nisu njegovi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|