Sisata i guzata
Well-known member
Da, provuci ce karticu kroz guzovePa plati s Dinersom ili Mastercardom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, provuci ce karticu kroz guzovePa plati s Dinersom ili Mastercardom
ma zezam se ja i sad, samo danas sig očito nije u pmsu pa sam u milosti evo čak i lajk dobioTi si to sve ozbiljno shvaćao? Ako sam ja kriv za to što te sig ne čita stvarno oprosti. Al stvarno je sve bilo zezanje
Pa ja nikad nisam u pm s-u, plus kad si vidio da ja prva nekoga napadam za nesto..ma zezam se ja i sad, samo danas sig očito nije u pmsu pa sam u milosti evo čak i lajk dobio
pa ti si najagresivnija ovdjePa ja nikad nisam u pm s-u, plus kad si vidio da ja prva nekoga napadam za nesto..
Ali ni najmanje... Ako me prozoves uvijek cu ti odgovorit direktno i jasno ali nikada ne pocinjem prvapa ti si najagresivnija ovdje
pogotovo kad te Marijole uhvati u mašinupa ti si najagresivnija ovdje
nikad ja tebe nisam prozvaoAli ni najmanje... Ako me prozoves uvijek cu ti odgovorit direktno i jasno ali nikada ne pocinjem prva
samo sombija i bio sam u pravu kao što sad vidimo....nikad ja tebe nisam prozvao
A shvacam.. Ali u 90%razgovora tu je zajebancijasamo sombija i bio sam u pravu kao što sad vidimo....
a ja baš shvaćam ozbiljno Sombijev sexualni životA shvacam.. Ali u 90%razgovora tu je zajebancija
Buran je i ne mozes ga lako pratit...a ja baš shvaćam ozbiljno Sombijev sexualni život
To samo ide.....Buran je i ne mozes ga lako pratit...
kako ti znaš ako se niste našli?Buran je i ne mozes ga lako pratit...
Ma njegov sex zivot nije imao vremena...kako ti znaš ako se niste našli?
zvali su ga BrziBuran je i ne mozes ga lako pratit...
brzo se umorizvali su ga Brzi
Ima neka fora s tim, al ne mogu se sjetitzvali su ga Brzi
Eee pa to je tabrzo se umori
Tel: 064/677-677
|
|
|
|