Sisata i guzata
Well-known member
U pp ste mi nap da ne smijrm doc jer je ck mali grad a 6 dana dogovaraliSmetalo mi što je sve to išlo tako javno. Sorry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pp ste mi nap da ne smijrm doc jer je ck mali grad a 6 dana dogovaraliSmetalo mi što je sve to išlo tako javno. Sorry.
Pa svi bi te prepoznali u rozom HummeruU pp ste mi nap da ne smijrm doc jer je ck mali grad a 6 dana dogovarali
A jbg mozda bi jos nesto isposlovala da ne idem dzabePa svi bi te prepoznali u rozom Hummeru
sam si počeo javno zavodit,što mi je neopisivo išlo na k... a zbog tih mojih komentara sam se i posvadio sa sig i sad ne čita više moje komentareMa to bi riješili nekako. Al ovo javno zajebavanje sa mnom nije bilo ok.
Ma citam...sam si počeo javno zavodit,što mi je neopisivo išlo na k... a zbog tih mojih komentara sam se i posvadio sa sig i sad ne čita više moje komentare
Ti si to sve ozbiljno shvaćao? Ako sam ja kriv za to što te sig ne čita stvarno oprosti. Al stvarno je sve bilo zezanjesam si počeo javno zavodit,što mi je neopisivo išlo na k... a zbog tih mojih komentara sam se i posvadio sa sig i sad ne čita više moje komentare
Znaci nisam vasa kraljicaTi si to sve ozbiljno shvaćao? Ako sam ja kriv za to što te sig ne čita stvarno oprosti. Al stvarno je sve bilo zezanje
Znaš da jesi. I uvjek ćeš bitiZnaci nisam vasa kraljica
Pa zasto onda ne date pareZnaš da jesi. I uvjek ćeš biti
Ma dat ću ti pare. Samo nemam kolko si vrijednaPa zasto onda ne date pare
Koji diplomatski izgovor...Ma dat ću ti pare. Samo nemam kolko si vrijedna
Hajde, hajde onda..Dignut ću kredit ako treba ahah
Idem u banku poslje posla heheHajde, hajde onda..
Sad su najnize kamate
Sad je vrijeme jer se nose maske.. Samo kapuljacu staviteIdem u banku poslje posla hehe
Pa plati s Dinersom ili MastercardomIdem u banku poslje posla hehe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|