a ništa daj mi neki signal kad odspavaš, čisto da znam jel vrijeme za ulaziti u klinč ili je bolje držati distancuEto werdume kako se samnom moze lijepo razgovarat kad odspavam do 11![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ništa daj mi neki signal kad odspavaš, čisto da znam jel vrijeme za ulaziti u klinč ili je bolje držati distancuEto werdume kako se samnom moze lijepo razgovarat kad odspavam do 11![]()
Ej sorry, ne serkaj o vjernosti molim te, zar nisi bila s Patkom, i još nekim čini mi se, a sad s ovom meksičkim šeširdžijom?Venty eto nisam te prevarila, jel me jos volis??
Kad se ulogiram u 6,7,8 bjezi, nije dobrospavanje je jako bitno za zdravlje, uz prehranu možda i najvažnije
Nee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustioEj sorry, ne serkaj o vjernosti molim te, zar nisi bila s Patkom, i još nekim čini mi se, a sad s ovom meksičkim šeširdžijom?
problem je što ja nikad nisam volio borbu na distanci, klinč mi je omiljenKad se ulogiram u 6,7,8 bjezi, nije dobro![]()
sesirdzijaNee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustio![]()
a sorry, ali ako je to bilo ovako javno, hmkmhm, možda on to nije ozbiljno shvatio? Ako je tako i nije ga za kriviti.Nee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustio![]()
Eh sad bez para jbg...Oprosti Sisata ali ja vjernost shvaćam vrlo ozbiljno!!! Pod vjernost ne smatram čak ni sex, tj mogla bi raditi i dalje ali to bi bio samo posao ali bila bi vjerna samo jednoj osobi kojoj bi davala bez para i to samo njemu...
Ma jest ali naime, on je drkadzija...a sorry, ali ako je to bilo ovako javno, hmkmhm, možda on to nije ozbiljno shvatio? Ako je tako i nije ga za kriviti.
Ok, neću ulaziti u to, ali ako se želiš udati i biti žena, majka, kraljica i prostitutka(ovo zadnje samo u tvom slučaju) mogla bi se malo više posvetiti tome i barem privatne poruke slati?Ma jest ali naime, on je drkadzija...
oho sig pa to je novi zaljubljenik? ajde napokon je prestao okolišatiOk, neću ulaziti u to, ali ako se želiš udati i biti žena, majka, kraljica i prostitutka(ovo zadnje samo u tvom slučaju) mogla bi se malo više posvetiti tome i barem privatne poruke slati?
a dobro ispitujem situaciju, novi sam..oho sig pa to je novi zaljubljenik? ajde napokon je prestao okolišati![]()
zaratili ili zaradili?Ne mogu privatne mora bit sve transparentno da svi ostali jebaci vide na cemu su, a neki bi i zaradili![]()
Pa nisi pratio, i kladionice su bile otvorene..ulagale se hiljadarkezaratili ili zaradili?
a šta ja znam, kad svatko sve zna doći će do opće pomutnje, kaosa, ljubomore i sukoba Na kraju se nećeš udati s nekim već od ovih tvojih ponuđača i nećeš ispuniti katoličke principe don Ante Bakovića i bit ćeš duboko nesretna!!1Ne mogu privatne mora bit sve transparentno da svi ostali jebaci vide na cemu su, a neki bi i zaradili![]()
pa ja sam prvi napisao da se kladim da neće doći ali tad još nisi čitala moje komentarePa nisi pratio, i kladionice su bile otvorene..ulagale se hiljadarke
Nema veze, doci ce novia šta ja znam, kad svatko sve zna doći će do opće pomutnje, kaosa, ljubomore i sukoba Na kraju se nećeš udati s nekim već od ovih tvojih ponuđača i nećeš ispuniti katoličke principe don Ante Bakovića i bit ćeš duboko nesretna!!1
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|