a ništa daj mi neki signal kad odspavaš, čisto da znam jel vrijeme za ulaziti u klinč ili je bolje držati distancuEto werdume kako se samnom moze lijepo razgovarat kad odspavam do 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ništa daj mi neki signal kad odspavaš, čisto da znam jel vrijeme za ulaziti u klinč ili je bolje držati distancuEto werdume kako se samnom moze lijepo razgovarat kad odspavam do 11
Ej sorry, ne serkaj o vjernosti molim te, zar nisi bila s Patkom, i još nekim čini mi se, a sad s ovom meksičkim šeširdžijom?Venty eto nisam te prevarila, jel me jos volis??
Kad se ulogiram u 6,7,8 bjezi, nije dobrospavanje je jako bitno za zdravlje, uz prehranu možda i najvažnije
Nee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustioEj sorry, ne serkaj o vjernosti molim te, zar nisi bila s Patkom, i još nekim čini mi se, a sad s ovom meksičkim šeširdžijom?
problem je što ja nikad nisam volio borbu na distanci, klinč mi je omiljenKad se ulogiram u 6,7,8 bjezi, nije dobro
sesirdzijaNee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustio
a sorry, ali ako je to bilo ovako javno, hmkmhm, možda on to nije ozbiljno shvatio? Ako je tako i nije ga za kriviti.Nee... Sesirdzija nije htio, a patak me isto napustio
Eh sad bez para jbg...Oprosti Sisata ali ja vjernost shvaćam vrlo ozbiljno!!! Pod vjernost ne smatram čak ni sex, tj mogla bi raditi i dalje ali to bi bio samo posao ali bila bi vjerna samo jednoj osobi kojoj bi davala bez para i to samo njemu...
Ma jest ali naime, on je drkadzija...a sorry, ali ako je to bilo ovako javno, hmkmhm, možda on to nije ozbiljno shvatio? Ako je tako i nije ga za kriviti.
Ok, neću ulaziti u to, ali ako se želiš udati i biti žena, majka, kraljica i prostitutka(ovo zadnje samo u tvom slučaju) mogla bi se malo više posvetiti tome i barem privatne poruke slati?Ma jest ali naime, on je drkadzija...
oho sig pa to je novi zaljubljenik? ajde napokon je prestao okolišatiOk, neću ulaziti u to, ali ako se želiš udati i biti žena, majka, kraljica i prostitutka(ovo zadnje samo u tvom slučaju) mogla bi se malo više posvetiti tome i barem privatne poruke slati?
a dobro ispitujem situaciju, novi sam..oho sig pa to je novi zaljubljenik? ajde napokon je prestao okolišati
zaratili ili zaradili?Ne mogu privatne mora bit sve transparentno da svi ostali jebaci vide na cemu su, a neki bi i zaradili
Pa nisi pratio, i kladionice su bile otvorene..ulagale se hiljadarkezaratili ili zaradili?
a šta ja znam, kad svatko sve zna doći će do opće pomutnje, kaosa, ljubomore i sukoba Na kraju se nećeš udati s nekim već od ovih tvojih ponuđača i nećeš ispuniti katoličke principe don Ante Bakovića i bit ćeš duboko nesretna!!1Ne mogu privatne mora bit sve transparentno da svi ostali jebaci vide na cemu su, a neki bi i zaradili
pa ja sam prvi napisao da se kladim da neće doći ali tad još nisi čitala moje komentarePa nisi pratio, i kladionice su bile otvorene..ulagale se hiljadarke
Nema veze, doci ce novia šta ja znam, kad svatko sve zna doći će do opće pomutnje, kaosa, ljubomore i sukoba Na kraju se nećeš udati s nekim već od ovih tvojih ponuđača i nećeš ispuniti katoličke principe don Ante Bakovića i bit ćeš duboko nesretna!!1
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|