M
Mozart deleted
Guest
Moderatore, molim te blokiraj me za sve vijeke vijekova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad i da je u sali povrijedila si me sto si me s ovom skrticom i svorcom ubacila u istu recenicu. Ne mogu vjerovatSad neka vidi sta je izgubio. Isto kao i sombi. Svi su oni isti
Neeee, svi smo različiti, totalno, samo imamo jedan sličan odnosno isti afinitet: volimo pičku i sexSad neka vidi sta je izgubio. Isto kao i sombi. Svi su oni isti
Bas sam zivi odron i smece. Kako samo mogu lagat da mi je ime mozart sto mu gromovaimaš pravo Ana....on se folira i laže da mu je ime Mozart)
A izvini, evo somija nema dan treci...A sad i da je u sali povrijedila si me sto si me s ovom skrticom i svorcom ubacila u istu recenicu. Ne mogu vjerovat
A sad i da je u sali povrijedila si me sto si me s ovom skrticom i svorcom ubacila u istu recenicu. Ne mogu vjerovati
Opet me spominješ? Velim ti opet. Izađi i nađi si curu. Prestani jebati ekranA sad i da je u sali povrijedila si me sto si me s ovom skrticom i svorcom ubacila u istu recenicu. Ne mogu vjerovat
A otkud znate sta on jebe... Bar se ne narucujeOpet me spominješ? Velim ti opet. Izađi i nađi si curu. Prestani jebati ekran
A otkud znate sta on jebe... Bar se ne narucuje
.....
Znam. Nadite bolje.A vidim da si protiv mene. Al jbg tvoj stav. I sigi nisi jedina na svijetu
Nisam protiv nego ne volim muljanja...A vidim da si protiv mene. Al jbg tvoj stav. I sigi nisi jedina na svijetu
Ne, samo dajte... Sigurno ce imat razumijevanja......Misliš da je nemoguće?
Daj prestani se ljutiti.Ne, samo dajte... Sigurno ce imat razumijevanja......
Kako se ne bi ljutila... Odgodim sve obaveze, isplaniram subotu i onda ovakoDaj prestani se ljutiti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|