teško je s ženama kažeš pa i s muškarcimaTeško je s njom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teško je s ženama kažeš pa i s muškarcimaTeško je s njom
Pitaj BukefallaTeško je s njom
tnxZa Anu..
Nemoj zaliti sestro sto je varao
Nek ide gdje mu je mjesto
Pravo u pakao...
Opet ideš ispod pojasaPitaj Bukefalla
Tamo mi je najdraze...Opet ideš ispod pojasa
znači prevarit ćeš ovoga kod kojega trebaš useliti.......ooooo nevjerniceMozarte kad dobiješ moju finu toplu mačkicu i guzu hehehe
Samo jednom. Da mu pokaze sta je izgubioznači prevarit ćeš ovoga kod kojega trebaš useliti.......ooooo nevjernice
eto ti Hrvatske mladeži.....pa gdje je tu Katoličanstvo?.......Sodoma i GomoraSamo jednom. Da mu pokaze sta je izgubio
Ja bi se u ovim godinama sad udala samo za multimilijardera...Sisatoguzata, ja ti nisam jubomoran, da si mi žena ja bi ti tebi čak dopustio da se nastaviš baviti svojim poslom dok bi ti mene financirala dijelom zarade.
Tek tamo je sodoma i gomora, mi smo jos zlatnieto ti Hrvatske mladeži.....pa gdje je tu Katoličanstvo?.......Sodoma i Gomora
kakav materijalista...mene nebi trebala ni financirati.....možda ju i zaprosim jednoga danaSisatoguzata, ja ti nisam jubomoran, da si mi žena ja bi ti tebi čak dopustio da se nastaviš baviti svojim poslom dok bi ti mene financirala dijelom zarade.
sigurno ću dati. vjerujSomi lajka ali pare ne daje
somi me već zabrinjava.....lajka sve što ja napišem.....jel tebi to čudno SIG?Somi lajka ali pare ne daje
Malo... Mozda ima drugacije sklonostisomi me već zabrinjava.....lajka sve što ja napišem.....jel tebi to čudno SIG?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|