Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam u izlogu jbgAli nemam para za tebe i slične trebe!!!
To Ana.. Carice!!! Ljigavac obicniMozarte ja sam tebi ime i samo broj na papiru !!
Slušaj, ne znamo se jer sam ja novi i nisam baš upućen, ali mislim da će mi suza kaniti Prilika za pravu jubav nema puno...Mozarte a koliko sam te čekala da dodeš samo u Zagrebu kad bila
da neznamo se.Mozart i ja nismo suđeni biliSlušaj, ne znamo se jer sam ja novi i nisam baš upućen, ali mislim da će mi suza kaniti Prilika za pravu jubav nema puno...
Muskarca koji ne zeli imat dijete treba odjebat po kratkom postupku nezahvalnik!!da neznamo se.Mozart i ja nismo suđeni bili
pa više ne šutim a št amisliš kad onaj idiot bio i optužio me da snimam klijente sve sam mu rekla šta ga ide makar kašljala puno iza njega .Svaka cast Ana... Dobro si mu spustila. Gad.
ali ja sam našla za bebu i za sve tako da me Mozart više ne zanimaMuskarca koji ne zeli imat dijete treba odjebat po kratkom postupku nezahvalnik!!
Sad neka vidi sta je izgubio. Isto kao i sombi. Svi su oni istiali ja sam našla za bebu i za sve tako da me Mozart više ne zanima
Želiš li ti dijete? Imaš li ga?Muskarca koji ne zeli imat dijete treba odjebat po kratkom postupku nezahvalnik!!
Imam sve, nema brigeŽeliš li ti dijete? Imaš li ga?
jesuSvaka cast Ana.. Kraljica si. Svi su oni isti.
Tako sam i ja ovog Bozica htjela stvorit topli dom s venturom... A njega povuklo lose drustvo i prokurvalo. I odustala sam. Trazim vjernijeg.jesu
sa ovim se još nisam ni seksala i svaka mu čast jer mi je dokazao da nisu muški svinje
štetaTako sam i ja ovog Bozica htjela stvorit topli dom s venturom... A njega povuklo lose drustvo i prokurvalo. I odustala sam. Trazim vjernijeg.
Možda da ti ga Patak napravi ali s time da bude kod njega da ti možeš nastaviti svojim poslom i macama.Imam sve, nema brige
Mlad sam. Moram se još zabavljati.Tako sam i ja ovog Bozica htjela stvorit topli dom s venturom... A njega povuklo lose drustvo i prokurvalo. I odustala sam. Trazim vjernijeg.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|