Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno nema ih na ege a odgovaraju na poruke. Sve ista lokacija u Incelu. Vrijedi li otici ili su batine garantovane?Kakva su vasa iskustva sa ovim uvoznim curama na ege? Ima ih lijepo a ko zmaj svaka na slikama.
Hahahaha cu danima....godinama prijatelju, godinama....jedino je ines tu od jacih igracaSta je ovo sa banjalukom ,vec danima nista pametno kao da smo sugavi![]()
Ima li ko kontakt Natase frizerke, iz Srpca?
Ili Ksenije, isto iz Srpca… hvala![]()
Javi seima li koja u bosanskom brodu,bosanskoj gradišci...
Koja brazilka?Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.
Gledajte na ege i col da su verifikovane odma se zna da je to ta osoba.
Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.
Nisu kineskinje nego jedna kineskinja, ruzna ko lopov sira u ramenima nego u struku. Treba ona mene da platim. Nisam imao stomak odmah sam izasao.Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.
Gledajte na ege i col da su verifikovane odma se zna da je to ta osoba.
Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.
Bila na ege prije mjesec dana. Nema vise oglasa. Mogu postaviti kad budeKoja brazilka?
Bio si ti. To je isti onaj gabor sto bude u Incelu lamela 1D stan 56. Poslusajj svoj savjet i obidji. Pozdrav.Je li neko bio sa ovom? Ikakva recenzija?
Ne ulazite u ovo, link preko kojeg se kradu vase informacije i obicno skidaju novac sa racuna. Pozdrav
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|