Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno nema ih na ege a odgovaraju na poruke. Sve ista lokacija u Incelu. Vrijedi li otici ili su batine garantovane?Kakva su vasa iskustva sa ovim uvoznim curama na ege? Ima ih lijepo a ko zmaj svaka na slikama.
Hahahaha cu danima....godinama prijatelju, godinama....jedino je ines tu od jacih igracaSta je ovo sa banjalukom ,vec danima nista pametno kao da smo sugavi![]()
Ima li ko kontakt Natase frizerke, iz Srpca?
Ili Ksenije, isto iz Srpca… hvala![]()
Javi seima li koja u bosanskom brodu,bosanskoj gradišci...
Koja brazilka?Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.
Gledajte na ege i col da su verifikovane odma se zna da je to ta osoba.
Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.
Nisu kineskinje nego jedna kineskinja, ruzna ko lopov sira u ramenima nego u struku. Treba ona mene da platim. Nisam imao stomak odmah sam izasao.Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.
Gledajte na ege i col da su verifikovane odma se zna da je to ta osoba.
Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.
Bila na ege prije mjesec dana. Nema vise oglasa. Mogu postaviti kad budeKoja brazilka?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|