BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Ima li ko kontakt Natase frizerke, iz Srpca?
Ili Ksenije, isto iz Srpca… hvala 😂😂😂
😂😂😂😂 o jebem retardirana jel citas ti poruke uopste ikakve ili samo lupetas ko maksim po diviziji ? Ajde covece ne lupetaj kakva natasa kakva ksenija kakav srbac i picka materina vise. Smaras druze. Ovde smo da podijelimo kontakt od cura koje trenutno sad rade i koje su na sajtu

Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.

Gledajte na ege i col da su verifikovane odma se zna da je to ta osoba.
Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.

Ove na ege i col sto se nude, na oglasu jedna osoba i posalje slike te osobe a zapravo su kineskinje. ne vrijede naročito.može se otići. nije toliko ni loše ali nije ni nešto posebno. Moje mišljenje - bolje zaobići. Dogovorena završnica u usta međutim ona ne želi ni po sebi.

Brazilka jedna bila, 250e . Odlična. Kao na slikama. Savršenstvo. Svakog centa vredi.
Koja brazilka?

Nisu kineskinje nego jedna kineskinja, ruzna ko lopov sira u ramenima nego u struku. Treba ona mene da platim. Nisam imao stomak odmah sam izasao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh