Jel bio neko kod ove kineskinje, izgleda baš dobro na slikama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio danas kod nje. nije tako mlada i njezna i krhka uzivo. Ali se fuka za 10-ku. Sve moze, sta god mi je palo na pamet, moze. Jedino nismo anal, ali sve drugo se radilo.
Jel bio neko kod ove kineskinje, izgleda baš dobro na slikama...
Koliko košta? Je li radi sama, ili ima pimpa?bio danas kod nje. nije tako mlada i njezna i krhka uzivo. Ali se fuka za 10-ku. Sve moze, sta god mi je palo na pamet, moze. Jedino nismo anal, ali sve drugo se radilo.
Jednom 90e, dvaput 160e odnosno 1h je 160e. Nisam ni vidio ni cuo pimpa, ne znam ima li iko tamo.Koliko košta? Je li radi sama, ili ima pimpa?
Ne odgovara na upit već dva dana. Bezze...To ti je cura sa profila Layla. Na Layla profilu se njene slike. Pisano je o njoj više puta. Sve najbolje što se mene tiče.Ostaje u BL do 28.11.
Imas li broj,jer nemam facebook ?
Hvala ti
Zna li iko ista o ovoj maserki,jeli bio ko kod njeTo je ona ali mislim da se sad nalazi u Vrbanji![]()
Masaže Celinac Banja Luka
Masaže Celinac Banja Luka je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Masažom Celinac Banjom Lukom i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje...www.facebook.com
Ja sam danas kontaktirao ovu ribu:Umjesto ove Ariele dolazi njena drugarica koja ce raditi preko njenog profila. Kod nje nisam bio ali sam je vidjeo kad sam isao kod Ariele, fina je u licu ali je manja dosta i malo punija, tako da ne mogu da dam preporuku.
Meni nije trazilaNapokon stupio u kontakt sa Laylom u BL i tražila mi selfi za potvrdu termina. Neće da može dušo! Da mi sliku okačiš negdje, aha...
Najebem se ja matere onome ko je uveo i zbog koga su uveli tu praksu!!!
Ja sam joj poslao kad sam bio kod nje i nisam se pokajao, a i nije mi prvi put da šaljem.Meni jeste. Sa podignutom rukom selfi radi svoje sigurnosti, kaže... Izbio sam se samo tako! Koliko trebaš biti glup pa pimpu ili kurvi dati svoj selfi na lijepe oči???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|