Jel jos u Bl??Danas zgodna crna hercegovka u BANJALUCI..kontakt 063161953..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel jos u Bl??Danas zgodna crna hercegovka u BANJALUCI..kontakt 063161953..
Za sve koji se interesuju za hercegovku...ostaje do kraja septembra...najmanje...a za duzi boravak pratite forum...Jel jos u Bl??
Odlicno.Za sve koji se interesuju za hercegovku...ostaje do kraja septembra...najmanje
Koliko je para hercegovka i valja li čemu?Za sve koji se interesuju za hercegovku...ostaje do kraja septembra...najmanje...a za duzi boravak pratite forum...
Ma nema tu akcije to je izmišljotina vjerovatno vidjecesJebes kurve dajte broj od Draskica
Dajte da vidimo akciju hahahahah
Buraz jel to broj ispod ruke ili ima negdje oglas da vidim?Daj prilozi neku fotografiju kad je toliko nudis da vidimo u kakvom je stanju.
Ne vjerujem buraz da može iste sekunde. Dje si bio dosad ? Pa ti ko da one samo tebe cekaju mentolčinoVeceras sam u banjaluci ima li ista da se može sad i odmah da ne čekam ? Hvala
E jebi ga sad, oću da probam nešto novo kad već plaćam. Tek je 8 ujutro valjda se može nešto do veceras srediti ne znam šta je problemNe vjerujem buraz da može iste sekunde. Dje si bio dosad ? Pa ti ko da one samo tebe cekaju mentolčino
E jebi ga sad, oću da probam nešto novo kad već plaćam. Tek je 8 ujutro valjda se može nešto do veceras srediti ne znam šta je problem
Ali niko mi ne odgovara kome god pošaljem porukuPa jbg realno je da ako se ujutru javis da do veceras se dogovris,ne znam sta treba 10 dana prije se javiti
Imaš nekih brojeva ti da mi dadneš ili ako imaš nešto provjerenoPa jbg realno je da ako se ujutru javis da do veceras se dogovris,ne znam sta treba 10 dana prije se javiti
Imam poslacu ti privatnoImaš nekih brojeva ti da mi dadneš ili ako imaš nešto provjereno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|