Banjalučki Gonič
Member
Dobro, i? Sta ti je poenta odgovora?Nisi ti jarane onda bio kod svih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, i? Sta ti je poenta odgovora?Nisi ti jarane onda bio kod svih
To ti je ova:Momci ne znam da li je neko od vas bio, ali ja možda odem danas, pa javim ako nije neka prevara. Pišite ako ste bili na šta liči pozzz
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bio sam. Dobar oral, trudi se sa dubokim grlom. Samo ponavlja da svrsis u usta a ne po njoj. Glasna je i vulgarna (sto se vidi po tekstovima oglasa). I sve se u mraku odvijalo, ali mogao sam se kladiti da nije ni pljunula nego progutala (ali to nikad ne oglasava).Momci ne znam da li je neko od vas bio, ali ja možda odem danas, pa javim ako nije neka prevara. Pišite ako ste bili na šta liči pozzz
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Potvrdjujem bio juce idem redovnoENA...BIMBA...BOMBA SVIH BOMBI...cura izuzetno lepa zgodna smirena..zenstvena...u svakom pogledu..komunikacija laka..brza..druzenje ekstra..mlada zategnuta slim linija...sve preporuke...
uz ines valja jedina od domacihPotvrdjujem bio juce idem redovno
Pa ja to ponavljam stalno ovde da je dobraMogu reci jedino...zao mi je sto nisam pre posetiio ENU..zaista sam odusevljen...sa svim cura je zaista BINGO...prezadovoljan sam od nje otisao...opet cu ju sigurno posetiti...
Ma brate ne moze to prici eniSamo da banalucanima najavim ..stize nam zgidna crna hercegovka sutra kontakt 963161953....ali od sutra..
Ima xenia u srpcuImal iko ista na potezu banja luka-srbac da preporuci
Daj prilozi neku fotografiju kad je toliko nudis da vidimo u kakvom je stanju.Danas zgodna crnka hercegovka....u bl....konrakt 063161953
Pozdrav, imaš li kontakt od te Xenie?Ima xenia u srpcu
Jel jos u Bl??Danas zgodna crna hercegovka u BANJALUCI..kontakt 063161953..
Odlicno.Za sve koji se interesuju za hercegovku...ostaje do kraja septembra...najmanje
Koliko je para hercegovka i valja li čemu?Za sve koji se interesuju za hercegovku...ostaje do kraja septembra...najmanje...a za duzi boravak pratite forum...
Ma nema tu akcije to je izmišljotina vjerovatno vidjecesJebes kurve dajte broj od Draskica
Dajte da vidimo akciju hahahahah
Buraz jel to broj ispod ruke ili ima negdje oglas da vidim?Daj prilozi neku fotografiju kad je toliko nudis da vidimo u kakvom je stanju.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|