Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojem si ti poslu levatu,pokusaju prevare sa bonom u 2024 ,legendo aj dodji sebi ako nemas kome i mani se kladioniceSrce dugo sam u ovom poslu i ja tako radim kome se ne dopada to zaista moj problem nije
Hoces reci da si dugo nezaposlen?Srce dugo sam u ovom poslu i ja tako radim kome se ne dopada to zaista moj problem nije
Ena cetvrtak do nedelje…ako nisi bio vecNeka devojka za dolazeci vikend iz bl.....preporuka dobro dosla...al da je domaca cura...
Ma bolja ena brukuZgodna crmka...hercegovka kontakt 063161953.. do subote gostuje u bl...
Zasto se ona vise licno ne oglasavaZgodna crmka...hercegovka kontakt 063161953.. do subote gostuje u bl...
Bog te mazo,pa jel nije moglo prije oktobraBanja Luka dolazim 11.10 ostajem do 13.10
066-141-783 whatsapp
Nemojte pisati ranije jer nemam vremena za odgovaranje radim u drugom gradu. Pozdrav.
Mozda necu moci objavljivati oglas jer banuju.
#crnka![]()
Radi za banjalučkog klošaraZasto se ona vise licno ne oglasava
Izvinjavam se na nekorektnom odgovoru. Nisam u pravu.Radi za banjalučkog klošara
Trazi ti xbon tako da ti je sve jasnohttps://seksi-adresar.co/oglas/elena-5/ je li bio tko?
Da li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacno![]()
wapp +387644276783 - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Dolazim iz njemacke u bosnu trenutno radim Zenicu,Doboj,Maglaj,Zepce,Vares,Tesanj,Olovo. Dolazite u moj smjestaj a mogubih.ljubavni-oglasnik.net
da li je neko bio, zanima me di je prevara?
nemam s ovim iskustva zato pitam, a i slala je glasovne poruke bar je zenskoDa li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacno
Kad vidim da trazi bon, pravim se budala, trazim slike, pitam gluposti, i taman kad misli da cu poslati bon ja mu kazem da mi naduva jaja. Bude bas zestoko razocaran.Da li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacno
Ako trazi da joj upatis x bon,ne nasjedaj na te fore.Iza ti oglasa stoje muskarci.Aleks Banja Luka, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Jel bio neko, kakva su iskustva?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |