vrbas051
New member
Hvala drug, ma meni je bitno da je higijena na mjestu, udaram onda sveMA katastrofa, ne preporucujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala drug, ma meni je bitno da je higijena na mjestu, udaram onda sveMA katastrofa, ne preporucujem
Ja sam htio prosle gos, nije mi se javila....al probacu opet kad budem u bl, cisto zbog godina...nema niko 40+ plus na oglasu za bl, a to me loziHvala drug, ma meni je bitno da je higijena na mjestu, udaram onda sve
Sta je toliko katastrofalno, moze malo detalja?MA katastrofa, ne preporucujem
Leona nije laznjak,ja sam bio majke miNa As oglasima lik je otvorio profile na ime ; Milica, Marta, Jovana, Leona, Suzzi. Kome je dosadno moze da ga zajebava i trosi mu vrijeme. Ja ga zajebavam vec neko vrijeme i jako je zabavan kad se iznervira. I ja bi radije da jebem neku zenu, ali kad nema nista mogu barem nekog karat.
Mozda sam pogrijesio za nju, zvao sam ih dosta, neke se ne javljaju, neke traze bonLeona nije laznjak,ja sam bio majke mi
Ma pogresio se cura je u starij adi...mada je teska na komunikaciji...al se javi....cura je top...Mozda sam pogrijesio za nju, zvao sam ih dosta, neke se ne javljaju, neke traze bon
Moze broj u pp ?Ovaj vikend je u bl bas...dobar...stigla nam je vila iz hercegovine...brza i laka komunikacija...opustena...vesele naravi...zana...i hoce...zazalit ce ko propusti...priliku..
Isto potvrdjujem da Leona nije laznjak, ali usluga tankaLeona nije laznjak,ja sam bio majke mi
Hvala za recenziju. Kako izgleda, jel barem zgodna?Isto potvrdjujem da Leona nije laznjak, ali usluga tanka
Vesele naravi ? Naravno kad za 3 minute uzme 150 € hehe , i moja pokojna baba bi bila vesele naraviOvaj vikend je u bl bas...dobar...stigla nam je vila iz hercegovine...brza i laka komunikacija...opustena...vesele naravi...zana...i hoce...zazalit ce ko propusti...priliku..
Ugodan dan...gospodine branko...ovo je forum brzojebackog kluba...a za kupit puzeve je preko puta...podlugova...Vesele naravi ? Naravno kad za 3 minute uzme 150 € hehe , i moja pokojna baba bi bila vesele naravi
Moze brojPozdrav...sutra nam u bl stize hercegovka....ko je poznaje...neka spremi docek..a novajlije da se pripreme za upis...cura je ok...komunikacija laka...poziv...ostalo vidite sa njom na forumu ima broj...
Mala izgleda odlicnoHvala za recenziju. Kako izgleda, jel barem zgodna?
Pokupila si ti do sada podosta puževa, budi hrabra pa uradi nalaze na hepatitise, HIV, sifilis,... Mlada kurva stara prosijakinja, ako doživišUgodan dan...gospodine branko...ovo je forum brzojebackog kluba...a za kupit puzeve je preko puta...podlugova...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|