rajon rondo
New member
Zasto se ona vise licno ne oglasavaZgodna crmka...hercegovka kontakt 063161953.. do subote gostuje u bl...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se ona vise licno ne oglasavaZgodna crmka...hercegovka kontakt 063161953.. do subote gostuje u bl...
Bog te mazo,pa jel nije moglo prije oktobraBanja Luka dolazim 11.10 ostajem do 13.10
066-141-783 whatsapp
Nemojte pisati ranije jer nemam vremena za odgovaranje radim u drugom gradu. Pozdrav.
Mozda necu moci objavljivati oglas jer banuju.
#crnka
Radi za banjalučkog klošaraZasto se ona vise licno ne oglasava
Izvinjavam se na nekorektnom odgovoru. Nisam u pravu.Radi za banjalučkog klošara
Trazi ti xbon tako da ti je sve jasnohttps://seksi-adresar.co/oglas/elena-5/ je li bio tko?
Da li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacnowapp +387644276783 - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Dolazim iz njemacke u bosnu trenutno radim Zenicu,Doboj,Maglaj,Zepce,Vares,Tesanj,Olovo. Dolazite u moj smjestaj a mogubih.ljubavni-oglasnik.net
da li je neko bio, zanima me di je prevara?
nemam s ovim iskustva zato pitam, a i slala je glasovne poruke bar je zenskoDa li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacno
Kad vidim da trazi bon, pravim se budala, trazim slike, pitam gluposti, i taman kad misli da cu poslati bon ja mu kazem da mi naduva jaja. Bude bas zestoko razocaran.Da li je moguce da ima neko jos uvijek kad vidi x bon da konta da moze bit tacno
Ako trazi da joj upatis x bon,ne nasjedaj na te fore.Iza ti oglasa stoje muskarci.Aleks Banja Luka, Independent | City of Love
Pola sata 100KM Sat vremena 200KM PSE, GFE, seks, pusenje, svrsavanje u usta, duboko grlo, lizanje jaja, 69, ljubljenje, foot fetish, nuru i tantricka masaza.. Ekstra usluge: Gutanje 20€ Svrsavanje po licu ...cityoflove.com
Jel bio neko, kakva su iskustva?
LaznjakNeko iskustva sa Janom sa asoglasa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|