Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj neku preporuku salona ili barem hint.Neznam zašto bih lagao, ne vidim korist niti interes i dapače mislim da nije za svakog brijača...pogledajte moje ostale recenzije pa cete vidit da sam mjerodavan ili barem transparentan
Lažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.Neznam zašto bih lagao, ne vidim korist niti interes i dapače mislim da nije za svakog brijača...pogledajte moje ostale recenzije pa cete vidit da sam mjerodavan ili barem transparentan
@možeš mi molim te poslati privat koji su to saloni di možeš biti gol?Lažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.
Javi se na privat pa ću ti napisati@možeš mi molim te poslati privat koji su to saloni di možeš biti gol?
mozes i meni reciJavi se na privat pa ću ti napisati
Daj omoguci onda da ti se posalju poruke, ovako samo drzis majmune u neizvjesnostiLažeš zato što kažeš da si k9d svih dobio sretan zav osim kod jedne. Istina je ta da si dobio samo kod jedne sretni. Nemreš mene lagat, prestar sai i preiskusan. Samo u tri salona za thai masažu možeš biti gol, u ostalim si u gaćama. Samo dvije maserke, a probao sam gotovo sve, masiraju dublje preponei guzu pa se uzbudiš, ostale ne. Jebi ga, lažeš.
Imas ovu, djelovala mi je kao neka iz JI azijeIma koja azijatkinja za preporuku u zagrebu? Dovoljan je i HJ, ne mora biti BJ. Znam da se spominjala neka u subicevoj ali neznam jeli jos uvijek radi.
masaza + HJ 70/80Imas ovu, djelovala mi je kao neka iz JI azije
Fala ti. Bio si kod nje?masaza + HJ 70/80
masaza + BJ 80/90 sa 90/100 bez
Jesam ali mislim da odlazi danas i vraca se iduci vikend.Fala ti. Bio si kod nje?
Može info?Vec duze vrijeme idem u jedan thai salon u zgu, svaki put je bilo s happy end, jedna je cak htjela i BJ ali nisam dao. Ne planiram vise ici tako da neka mi se normalni jave, ne budem pisao ovdje jer imaju problema s time
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|