Sisata i guzata
Well-known member
Kako to da im ne dajete u eurima lovu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto gubiti vrijeme u mjenjačniciJura kad budeš išao mjenjačnicu pusti mene da to riješim. Molim te.
Lakše dic s bankomata neg sad u mjenjačnicu iciKako to da im ne dajete u eurima lovu
Pa kad ih ne placamo, nego im doniramo vjevericeKako to da im ne dajete u eurima lovu
Možda je zgodna ova iza pulta...izvadiš bunt lažnih eura, izvadiš jednu pravu od 100 za promjeniti i u igri si...Zasto gubiti vrijeme u mjenjačnici.
Kozjak ne potici djecu na ilegalne radnjeMožda je zgodna ova iza pulta...izvadiš bunt lažnih eura, izvadiš jednu pravu od 100 za promjeniti i u igri si...
Nista to.. Ja gledam s cim se dovezao. ...Možda je zgodna ova iza pulta...izvadiš bunt lažnih eura, izvadiš jednu pravu od 100 za promjeniti i u igri si...
A što je ilegalno?Kozjak ne potici djecu na ilegalne radnje
U Remetincu možda jesi u igri al kod nje sumjam.Možda je zgodna ova iza pulta...izvadiš bunt lažnih eura, izvadiš jednu pravu od 100 za promjeniti i u igri si...
procitaj sto si napisao i znat cesA što je ilegalno?
Ako radiš u centru Splita nema auta blizu....lažni ključ se uvijek vrti oko prstaNista to.. Ja gledam s cim se dovezao. ...
Ne bi mu dao ni da mu pusimA da se nas 3 nađemo skupa , ja ću da te jebem , on neka gleda i mezi Leskovački .
A šta ti misliš srculence moje?Dida jesi gay tu mi opet srceka daješ
Da jesi. I da mi oces popusit al nedam pa si ljutA šta ti misliš srculence moje?
Pa da promjeni 100 pravih a snop za utisak je od lažnih...dok ih ne stavljaš u opticaj nisi u prekršaju...bar ne velikomprocitaj sto si napisao i znat ces
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|