Nisam znao da tu hablas españolDa, da a samo jedna casica bila... Jbt ti i venty amor para siempre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao da tu hablas españolDa, da a samo jedna casica bila... Jbt ti i venty amor para siempre...
Poquito... Jel ti treba poduka za spanjolke?Nisam znao da tu hablas español
Eto, rekao sam ja da je Marijole tvoja privatna stvar.U danima kad nema seksa sam lose voljezajebavam se... Pa kad ne spominjes Marijola i moje privatne stvari sam ok a i volim popit navecer...
SiPoquito... Jel ti treba poduka za spanjolke?
Pa i jestEto, rekao sam ja da je Marijole tvoja privatna stvar.
Muy bien...
Mafija, sve je to mafija.Dida, sto i koga sam cinkao kome? Izjasni se lijepo vokalno kakav ti jesi. Sto je ovo sad?
Que te interesa saber?Muy bien...
Deprimiras ventija, a volis ga.... Sad ce morat pustit jasara i sabana i bocu viskija...Bila je samnom, 3x me dovela kraju, nisam ni sam vjerovao . Žena je terminator, ubila me .
Glavno pitanje biznisa cijena i šta nudiQue te interesa saber?
Kozjak, jel juzina lupila malo, iliMafija, sve je to mafija.
Problem je sta u sapunicama nije bilo kurviGlavno pitanje biznisa cijena i šta nudi
Al ne mogu je ženit i kako da saznam cijenuProblem je sta u sapunicama nije bilo kurvi
Sinoć se sa mnom dopisivala u pp.Bila je samnom, 3x me dovela kraju, nisam ni sam vjerovao . Žena je terminator, ubila me .
Ajmo ovako primjer ženska objavi na plavom , a ne mogu doći i reci e čitao na forumu . Moram malo inkognito bit. Ili eto ti primjer stranih piše 200€ i kako da ja znam kolko ona oce u kunama. Neke traže 1600 neke 1400 ovisi kolko računaju euro. Kako onda saznati cijenu a ne pitati za istu.Zbunjen samjura , gospoda nikada ne pitaju za cijenu . Osim Hvaranina , ali on je posebna sorta
Jao odgovarala sam ti strpljivo na pitanja ajmo tak reciSinoć se sa mnom dopisivala u pp.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|