Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš meni se nije smračilo?majke mi ko pehne siginu pizdu ko da mu se smraci tu... osim sombija
Tko bi tebe banirao kad si tako sladak VentyCobra nemoj me banirati
Svi volimo ventyaFrende tko tebe bana , može te samo Administrator banat . Čitao sam puno o tebi , super si mi lik , pozvao bih te na ručak ili večeru da te upoznam. Žao mi je da ti se drugi izruguju, zato što si iskren, otvoren i pristojan čovjek . Vjerojatno to rade ovi neandertalci s kamenjara , mi Zg boysi BBB se trebamo držati zajedno
Ali necu mu bit cura....Ako ga ti voliš , ja ga obožavam
Slomila srce jadnom Venturi kao ja KozjakuAli necu mu bit cura....
Ti si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?Svi volimo ventya
I ja tebe. Ako si ti taj.Ako ga ti voliš , ja ga obožavam
U danima kad nema seksa sam lose voljezajebavam se... Pa kad ne spominjes Marijola i moje privatne stvari sam ok a i volim popit navecer...Ti si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?
Nasekira ju narod.Ti si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?
Pocetak jedne ljubavne priceI ja tebe. Ako si ti taj.
I tako zivjese sretno dok ih žene iz plavog ne rastavsie cica mica gotova je priča. Jej nema dosadnog DJ Patka bar nisam u depri al kd dode bit cuPocetak jedne ljubavne price
Da, da a samo jedna casica bila... Jbt ti i venty amor para siempre...Venty , bila je samnom i skoro me napila , kunem ti se čime hoćeš , eto pitaj ju , jedva sam stao na noge .
A mene ti to baš ne zanima s kim je bilaVenty , bila je samnom i skoro me napila , kunem ti se čime hoćeš , eto pitaj ju , jedva sam stao na noge .
I tako zivjese sretno dok ih žene iz plavog ne rastavsie cica mica gotova je priča. Jej nema dosadnog DJ Patka bar nisam u depri al kd dode bit cu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|