Kozjak Dida
Well-known member
Pa da promjeni 100 pravih a snop za utisak je od lažnih...dok ih ne stavljaš u opticaj nisi u prekršaju...bar ne velikomprocitaj sto si napisao i znat ces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da promjeni 100 pravih a snop za utisak je od lažnih...dok ih ne stavljaš u opticaj nisi u prekršaju...bar ne velikomprocitaj sto si napisao i znat ces
Cobra osjecam napokon malo ljubavi od tebe, sunce odmah sjaji malo jace, nebo je malo vedrije nego inace. Ja citam pazljivo svaku tvoju rijec i upijam je. U nadi kako cu se jednog dana pribliziti barem mrvicu tvojoj veliciniEto nam managera , velikog direktora
Nešto kao Venty misliš?Da jesi. I da mi oces popusit al nedam pa si ljut
Gospon Cobra, ja serem na WC skoljci i iskljucivo na,WC skoljci.Max dete ne seri više .
DaNešto kao Venty misliš?
Pa ovaj mi se upucava šta da radim s njimTi se jako trudiš dete, ostal buš trudan .
Dobro si se izvukao sta jest jest. Vidi se iskustvo jednog DidePa da promjeni 100 pravih a snop za utisak je od lažnih...dok ih ne stavljaš u opticaj nisi u prekršaju...bar ne velikom
Ne diramo ga, al Kozjak iskazuje ljubav prema muškima osjećam se ugroženoNemojte mi Ventija dirat
Di da ja nađem prave eure ? Imaš za posudit vratim ti nekad za 50 godina možda ako se sjetimPa da promjeni 100 pravih a snop za utisak je od lažnih...dok ih ne stavljaš u opticaj nisi u prekršaju...bar ne velikom
Uglavnom ja pišem, da čita nešto ako joj je dosadnoBaš sam ljubomoran. Daj mi kaži što ti je pričala . Meni je rekla da se morala napit nakon razgovora sa tobom i pokazala mi je je 2 prazne butelje od sinoć .
Sig se jedina hvali da ima puno novaca.Di da ja nađem prave eure ? Imaš za posudit vratim ti nekad za 50 godina možda ako se sjetim
A koliko si onda rakije i kvasine potrošio bogati...?Ja sam danas svršio 3 x , 2x u pičku i 1x u guzu i zato imama svjedoka na ovom forumu . A ti si šugavi balavac , prilagodi svoju bahatu konverzaciju jer nećeš završiti dobro
Koliko ti fali do 100? 100 nije mogući odgovor...Di da ja nađem prave eure ? Imaš za posudit vratim ti nekad za 50 godina možda ako se sjetim
Naravno.. Uvijek spremna pomoci u nevolji pravim prijateljima...Sig se jedina hvali da ima puno novaca.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|