Prevara. Nisu u B.LuciJel isao ko kod kineskinje u integru,valja li cemu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara. Nisu u B.LuciJel isao ko kod kineskinje u integru,valja li cemu?
Naravno,bices nam lijek.Prijatelju liječi se.
Za Snjezu, odlicna!Moze li recenzija za Snjezu i ima li ista ovamo Sipovo i taj dio neka zenska
Ako je za 70 sigurno je kinezBoska tosica dobio ulicu i kao ruskinja neka je tamo nije kineskinja mada ne vjerujem…bio neko?
Ako je za 70 sigurno je kinez
Idi pa vidi, pa i nama javiBoska tosica dobio ulicu i kao ruskinja neka je tamo nije kineskinja mada ne vjerujem…bio neko?
Ma dobio sam slike top trebe zato sam odusto…ta sa slike nije sigurno…ne kazem da je kinez sigurno alIdi pa vidi, pa i nama javi
Ma dobio sam slike top trebe zato sam odusto…ta sa slike nije sigurno…ne kazem da je kinez sigurno al Za 90 e cisto Sumnjam da je dobra
Mada opet mozda nije kinez dobra je ta zgrada nije lakrdija smjestaj…kinezi su uvjek na nekim mjestima losim…iskreno mozda i nije kinez al sad pitanje kakva je mozda i nije losa tolko…nisam otiso jbg pa ne znamvrv, ako zvuci previse dobro onda je prevara
Ala…ma da…jbg brate ti si otiso al dibro sto kazes okrenes seStara kineska baba od 60 god,ja samo napravio polukruzno ,e sad ako ima jos koja sa njom nznm i meni je receno za 90
Ma kakav samo mame vidis…uzeli boljiMa ja zivim u blizini pa mi nije bilo tesko prosetati za bracu jebacemeni je ta otvorila i ja se vratio,a opet kazem ako ima jos neka u stanu nznm stvarno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|