BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Na AS oglasima neka nova osoba se pojavila. Izdaje se kao Ilma Mehic iz Banja Luke. Pazite se trazi isto X bon znaci prevara. Ne znam ko je ova Dragana nikako da ustanovim ko je to, uglavnom odgovora nema nakon visestrukog pokusaja. Cini mi se da na ovoj temi nije spominjana (ako se ne varam???). Neka me ispravi neko ako grijesim..

Na AS oglasima neka nova osoba se pojavila. Izdaje se kao Ilma Mehic iz Banja Luke. Pazite se trazi isto X bon znaci prevara. Ne znam ko je ova Dragana nikako da ustanovim ko je to, uglavnom odgovora nema nakon visestrukog pokusaja. Cini mi se da na ovoj temi nije spominjana (ako se ne varam???). Neka me ispravi neko ako grijesim..
Cim neko trazi unaprijed placanje preko nekog klikera, xbona itd....Samo zaobici.

Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.

I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.
Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh