Ko je taNeko broj od Vesne Maksimović
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je taNeko broj od Vesne Maksimović
Cim neko trazi unaprijed placanje preko nekog klikera, xbona itd....Samo zaobici.Na AS oglasima neka nova osoba se pojavila. Izdaje se kao Ilma Mehic iz Banja Luke. Pazite se trazi isto X bon znaci prevara. Ne znam ko je ova Dragana nikako da ustanovim ko je to, uglavnom odgovora nema nakon visestrukog pokusaja. Cini mi se da na ovoj temi nije spominjana (ako se ne varam???). Neka me ispravi neko ako grijesim..
Jel ova ala???kakva jeMomci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta većJel ova ala???kakva je
baci link ili kontakt.To je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta već. Nije samo seks. Imaš osećaj pravog GFE. Top top. I ako je mali apartman, garsonjera, bubali smo se na svim lokacijama po stanu
![]()
Ma dobra je na slikama vidi seTo je ta ruskinja. Meni top. Ili ja imam fetiš na te ruskinje, meni je eksta. Išao sam 2 puta već. Nije samo seks. Imaš osećaj pravog GFE. Top top. I ako je mali apartman, garsonjera, bubali smo se na svim lokacijama po stanu
![]()
Ima na EGE Banja Luka kontakt. Tamo je u Duška Koščice.baci link ili kontakt.
I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.Momci imate u B.Luci ruskinju, na EGE oglasima. Odlična je. 10-ka. Imate i Ivanu sa CoL, trenutno je u B.L ali sto se mene tiče za zaobići. I imate i kineskinju.
Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.I nije Ivana, Ivana je hrvatica ona buca sa EGE. SIsto za izbegavati. Ja sam mislio na srbijanku Lenku, onu mršavu. Isto za izbegavati.
Dozvoljava i tusiranje ako treba.Juce sam bio kod Ivane i prije 6-7 mjeseci. Moze proci za oral i isprazniti se za tu cijenu. Ostalo i nije bas nesto. Prije je bila ljubaznija i prijatnija a juce onako, ali nije odvratna i neljubazna. Ne skida majicu ali higijena je ok i jako uredan stan.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|