BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Bio ja juce. Kad se sve uzme u obzir, bolje da nisam. Tako da bih preporucio zaobici.
Bas sam je pitao da li radi s nekim (da vidim moze li se izabrati ili dvije odjednom), ali to je bas mali stancic.
Ona niska, popunjena (stomak) i matora za ovaj posao. Ne vidi se na prvu jer kod azijatkinja je teze odrediti godine.
Jedina stvar koja mi je dobra bila je sto sam se istresao i bez ustrucavanja, iznabijao je (iskusna je i prima ga a da ne trepne 😄).

Je li iko ikako stigao do ove ,,Ala" sa col-a?neka bjeloruskinja,izgleda kao da bi mogao biti pravi,nije neka nerealna ponuda..a cini mi se da se vec oglasavala

Imate kinezkinje na dve lokacije u blizini Rebrovačkog mosta je mladja i bolja nego ona iza centruma na Starčevici. Navodim ni ona nije nesto bucka je u pitanju ali je mladja.

Imate kinezkinje na dve lokacije u blizini Rebrovačkog mosta je mladja i bolja nego ona iza centruma na Starčevici. Navodim ni ona nije nesto bucka je u pitanju ali je mladja.
Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
A ispred red muskaraca cekaju.
Ljudi se udaraju ramenima koja je guzva,sve pozvala u isto vrijeme,i kako ko udje tako izadje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh