BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Je li iko ikako stigao do ove ,,Ala" sa col-a?neka bjeloruskinja,izgleda kao da bi mogao biti pravi,nije neka nerealna ponuda..a cini mi se da se vec oglasavala

Imate kinezkinje na dve lokacije u blizini Rebrovačkog mosta je mladja i bolja nego ona iza centruma na Starčevici. Navodim ni ona nije nesto bucka je u pitanju ali je mladja.

Imate kinezkinje na dve lokacije u blizini Rebrovačkog mosta je mladja i bolja nego ona iza centruma na Starčevici. Navodim ni ona nije nesto bucka je u pitanju ali je mladja.
Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
A ispred red muskaraca cekaju.
Ljudi se udaraju ramenima koja je guzva,sve pozvala u isto vrijeme,i kako ko udje tako izadje

Bio tu na starcevici kod Baze cafe zgrada pored,samo usao i izisao debela, ninasta ne lici + stara
Ljudi se udaraju ramenima koja je guzva,sve pozvala u isto vrijeme,i kako ko udje tako izadje
Ta iza baze ne valja nista ima na dve lokacije ima kod rebrovačkog mosta. Ova nije nesto ali bolja je od one stare iza baze.

Sto se tice gužve juce sam isao i kod jedne i kod druge. Nikoga nije bilo niti sam čekao. Kod one iza baze sam se okrenuo i otisao . A kod druge kod rebrovačkog (moj market) sam bio. Navodim nije ni ona nesto ali je bolja od stare iza Baze.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh