BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Veoma dobro analizirano stanje što se tiče ponude na ovim prostorima sa nanlaskom na Exort-dama -mislim da kod nas jos takvih nema (mogu se zvati i davati sebi titulu Exort) to možda ali kod nas nijedana nije to u pravom smislu a pogotovo ne Dama jer dame to nerade za pare ali...po definiciji Exort djevojke imaju ili idu u apartmane i ugađaju klijentima (bogatim ) i vecinom su pratnja i njihov vjek je dok nedođu mlađe a dolaze tako da sam siguran da kod nas u pravom smislu nema prava Exort djevojka a Dama pogotovo (same sebi daju tu titulu) vec su malo vise ulozile u sebe i izgled i digle cijenu preveliku za nase uslove i dalje su pravim nazivom k...e daleko od Exort djevojaka
o jesi nepismen, radije nemoj pisati nista bgte..

Dal je realno da je bl mrtva već danima što se tiče scene, osim nekoliko domaćih strankinje više ne dolaze uopšte...

Dal je realno da je bl mrtva već danima što se tiče scene, osim nekoliko domaćih strankinje više ne dolaze uopšte...
Realno je da je postalo preskupo🤣 a i sam dogovor sa zenama je katastrofa "ideš na blok"🤣🤣 nebitno koliko ko zaradjuje. Samo legalizacija do tad netreba ni ganjati nista sve je to gore dole u deku

Ne znam šta očekujete pretukli ste lajlu opljačkali, onaj ćoravi vlad sepes uvaljuje curama lažne novčanice, ko bi normalan pristao da dođe i da se vidi da se nekim od vas
Neznam zašto stavljas mene ili druge u taj koš sa "ološem " uvjek je i svuda bilo poremecenih likova - ali i dalje stojim pri tome da je ponuda i dalje solidna i da se drže stalnih musterija u koje su sigurne...

Pozz ovaj vikend idem u banja luku... ako ima nešto da nije bon i da je uredu za dogovor bio bih jako zahvalan da mi javi u pm...
Hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh