Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vrijedna komentara, ružna, mršava, puno lošije izgleda nego na slikama, ponadao sam se mršavica je bit će roštiljanja, na žalost popio sam camagru pa me kurac primorao na ostanak inače bi se okrenuo i otišao. Problem je sa parkiranjem, mislim da je neka čudna druga zona, tu ima hrpa lokala, terase pune, a i stan je baš neuredan, tako da kupaonicu bolje izbjegavati.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ima li tko iskustva s njom?
I mene zanima…Ova je outcall (dakle, dolazi u vaš prostor):
Bio tko sa njom?![]()
Mlada djevojka
Mlada, zgodna, dotjerana djevojka u diskreciji dolazim u VAŠ prostor, Zagreb i okolica. SAMO POZIVIwww.oglasnik.hr
Mala je narkomanka teska oglasavala se vec
Hmm.. po opisu i vremenu ne bi trebalo biti nikakvog razloga za zabrinutost… Vjerojatno ti je samo pukla neka kapilara u koži, navjerojatnije prilikom pušenja malo postrugnula cura zubima, ili ga je možda prejako nategla,,, dešavalo mi se par puta. A i ciferšlus hoće to napraviti.. ne pitaj kako znamPozdrav,imam pitanje...znam da nije za ovu temu ali je HITNO
bio sam prije par dana kod jedne ukrajinke na seksu...i odma sutradan mi se na kiti pojavila neka crvena tockica na kurcu...dali se nekome desilo nesto slicno i dali moze biti ozbiljno?
Bio sam ju jebo sa kondom,nije mi ni pusila bez kondoma!
Hm , obicno se simptomi neke spolno prenosive bolesti jave od nekoliko Dana do nekoliko tjedana. Bogami ne bih znao sta je to. Proguglaj neke najcesce bolesti poput HPV, gonoreje, klamidije, sifilisa, pa vidi je li se poklapa. Inace ni kondomi nisu 100 zastita, posebice za one spb koje se prenose preko koze. Zato ja izbjegavam strankinje.
Pozdrav,imam pitanje...znam da nije za ovu temu ali je HITNO
bio sam prije par dana kod jedne ukrajinke na seksu...i odma sutradan mi se na kiti pojavila neka crvena tockica na kurcu...dali se nekome desilo nesto slicno i dali moze biti ozbiljno?
Hm , obicno se simptomi neke spolno prenosive bolesti jave od nekoliko Dana do nekoliko tjedana. Bogami ne bih znao sta je to. Proguglaj neke najcesce bolesti poput HPV, gonoreje, klamidije, sifilisa, pa vidi je li se poklapa. Inace ni kondomi nisu 100 zastita, posebice za one spb koje se prenose preko koze. Zato ja
Pretjerano depiliranje, tj. reakcija na žilet.Pozdrav,imam pitanje...znam da nije za ovu temu ali je HITNO
Moguce i to,izgleda ko da mi je krv...poslo bi sliku da mogu ali ne znam kako to na ovoj straniciHmm.. po opisu i vremenu ne bi trebalo biti nikakvog razloga za zabrinutost… Vjerojatno ti je samo pukla neka kapilara u koži, navjerojatnije prilikom pušenja malo postrugnula cura zubima, ili ga je možda prejako nategla,,, dešavalo mi se par puta. A i ciferšlus hoće to napraviti.. ne pitaj kako znam![]()
bio jednom i nikad više. Slike nemaju veze sa stvarnošću. Nezainteresirana, traži 120/30 za komplet. Oral nikakav. Po meni, čisto bacanje novacaMože li netko reći nešto o ovoj, jel se isplati?![]()
Vruća Maja :)
Seksi istrenirana Maja, pruža vam nezaboravno iskustvo erotske masaže u svom prekrasnom prostoru, uz diskreciju i…www.oglasnik.hr
Mislim da je nekad davno bila recenzija ali nemogu naći...
Hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |