ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima nas i normalnih koje radimo 1,2 na dan ali i Vas ima svakakvih od 10 kolko vas nazove i traze termin a se mozda 1 pojavi.Isto tako bi da smo dostupne od 0-24 da smo slobodne
onda kad nazovete i sl..
Tako sa ima i Vas svakakvih a i nas
Ok,ja sam nazvao,dosao u minutu tocno,otusiran,obrijan kao i uvijek,znaci ispostovao sam dogovor,a recimo one nisu... Kakve to veze ima sa pozurivanjem i sa jebanjem samo da ne ude nego svrsi i van

Ispoljavas agresivnost prema zenama u tekstu. Nema to veze s gramatikom. Ako te se svaka zeli rijesiti znaci da si grub, napastan, neugodan ili jednostavno ne pazis na higijenu.
S kojeg si ti planeta???? Osim onih par dokazano dobrih i kvalitetnih cura koje ispoštuju dogovor, 90% vas u pravom smislu odrađuju posao na način kao naši privatni iznajmljivači na obali: "plati a bilo bi najbolje da ne dođeš"!!!

Hvala ti na recenzijama!
Vjerovatno ce i nekome biti od koristi,ko voli babce 50+…
Osobno se ne mogu načuditi da neko plaća da bi j…. stare babe.
Ljudi,ako vec dajete 50-60€+ za sex,pa zar nije logično da onda i lici na nekaj…
Uz malo truda takve možete jabavati za badava,a ne plaćati odronima koji su s jednom nogom u grobu…
Sve dok je tako,ti odroni ce lupati cijene 60€+…a ne vrijede ni 20€…
Nadi mi njen broj dajem 100 eura

Gospođa 41 g.
Slike iz oglasa jesu njene i dolazi na druženje isključivo u vaš prostor i nema druge opcije.
Cijene buba bezveze ali ubrzo se prilagodi vašoj ponudi i uvjetima. radi doslovno sve i dogovor je vrlo jednostavan, konkretan i ništa ne komplicira jedino je malo nezgodno što ima naviku zivkati ali u tom slučaju samo odjeb...!
Bio sam u prostoru gdje je 'gostovala' tako da znam da RADI SVE, trpa u sve rupe i može svršavanje u usta. Radi i grupna druženja i sa parovima, uglavnom sve joj odgovara. Voli povući crtu tako da nakon toga padaju sva pravila i onda radi bez kočnice. 🤣
Izgled neću komentirati jer se vidi na slikama a ne znam kako dolazi obučena jer kad sam ja stigao već je bila u radnoj odjeći samostojećima i štiklama.

Za sve upite obratite se njoj jer to je sve što znam a za više nisam zainteresiran. 😄

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/gospoda-41-g-oglas-5238764
Nadi mi njen broj i imas nagradu😎

Pitanje jer ima neka u zg naša znači da nije latino da je onak 20 25 godina i da dobro izgleda. Jer ovo su sve bonovi, kodovi ko da kupujem bitcoin.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh