Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš oglas ili stalne?Ima nas i normalnih koje radimo 1,2 na dan ali i Vas ima svakakvih od 10 kolko vas nazove i traze termin a se mozda 1 pojavi.Isto tako bi da smo dostupne od 0-24 da smo slobodne
onda kad nazovete i sl..
Tako sa ima i Vas svakakvih a i nas
A kakvo je to moje pisanje?gramatika,velika slova i to?nemam vremena na forumu pisat gramaticki tocno,a to kaj si se ti pronasla u ovome pa te dirnulo nije moj problemVec po nacinu tvog pisanja vidim zasto imas losa iskustva![]()
Ok,ja sam nazvao,dosao u minutu tocno,otusiran,obrijan kao i uvijek,znaci ispostovao sam dogovor,a recimo one nisu... Kakve to veze ima sa pozurivanjem i sa jebanjem samo da ne ude nego svrsi i vanIma nas i normalnih koje radimo 1,2 na dan ali i Vas ima svakakvih od 10 kolko vas nazove i traze termin a se mozda 1 pojavi.Isto tako bi da smo dostupne od 0-24 da smo slobodne
onda kad nazovete i sl..
Tako sa ima i Vas svakakvih a i nas
Jesi ju dosao pojebat ili si dosao cakulat i pit kavu??Ok,ja sam nazvao,dosao u minutu tocno,otusiran,obrijan kao i uvijek,znaci ispostovao sam dogovor,a recimo one nisu... Kakve to veze ima sa pozurivanjem i sa jebanjem samo da ne ude nego svrsi i van
Hajde ne zajebavaj, pa i kava traje pola sata, barem kod nas ovdje na jugo-istoku Europe, a vi bi da seks koji je dogovoren na pola sata završi za 10 minuta.Jesi ju dosao pojebat ili si dosao cakulat i pit kavu??
Nez kak je kod drugih al kod mene nije nikad zqvrsio za 10 minHajde ne zajebavaj, pa i kava traje pola sata, barem kod nas ovdje na jugo-istoku Europe, a vi bi da seks koji je dogovoren na pola sata završi za 10 minuta.
Odavna je zakljuceno da se "postene kurve"..ne trebaju oglasavati.Hajde ne zajebavaj, pa i kava traje pola sata, barem kod nas ovdje na jugo-istoku Europe, a vi bi da seks koji je dogovoren na pola sata završi za 10 minuta.
S kojeg si ti planeta???? Osim onih par dokazano dobrih i kvalitetnih cura koje ispoštuju dogovor, 90% vas u pravom smislu odrađuju posao na način kao naši privatni iznajmljivači na obali: "plati a bilo bi najbolje da ne dođeš"!!!Ispoljavas agresivnost prema zenama u tekstu. Nema to veze s gramatikom. Ako te se svaka zeli rijesiti znaci da si grub, napastan, neugodan ili jednostavno ne pazis na higijenu.
Nadi mi njen broj dajem 100 euraHvala ti na recenzijama!
Vjerovatno ce i nekome biti od koristi,ko voli babce 50+…
Osobno se ne mogu načuditi da neko plaća da bi j…. stare babe.
Ljudi,ako vec dajete 50-60€+ za sex,pa zar nije logično da onda i lici na nekaj…
Uz malo truda takve možete jabavati za badava,a ne plaćati odronima koji su s jednom nogom u grobu…
Sve dok je tako,ti odroni ce lupati cijene 60€+…a ne vrijede ni 20€…
Nadi mi njen broj i imas nagraduGospođa 41 g.
Slike iz oglasa jesu njene i dolazi na druženje isključivo u vaš prostor i nema druge opcije.
Cijene buba bezveze ali ubrzo se prilagodi vašoj ponudi i uvjetima. radi doslovno sve i dogovor je vrlo jednostavan, konkretan i ništa ne komplicira jedino je malo nezgodno što ima naviku zivkati ali u tom slučaju samo odjeb...!
Bio sam u prostoru gdje je 'gostovala' tako da znam da RADI SVE, trpa u sve rupe i može svršavanje u usta. Radi i grupna druženja i sa parovima, uglavnom sve joj odgovara. Voli povući crtu tako da nakon toga padaju sva pravila i onda radi bez kočnice.
Izgled neću komentirati jer se vidi na slikama a ne znam kako dolazi obučena jer kad sam ja stigao već je bila u radnoj odjeći samostojećima i štiklama.
Za sve upite obratite se njoj jer to je sve što znam a za više nisam zainteresiran.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/gospoda-41-g-oglas-5238764
Još daješ nagradu za ovo? Pa ko je tu lud? Nije ni čudo što nema tri kvalitetne kurve u zagrebu....Nadi mi njen broj i imas nagradu![]()
Imaš broj na linku, može nagrada?Nadi mi njen broj i imas nagradu![]()
Ima ..samo ipak imaju glavu pa znaju filtrirat budale ..Još daješ nagradu za ovo? Pa ko je tu lud? Nije ni čudo što nema tri kvalitetne kurve u zagrebu....
Da je dobra, mislim da nema. Uglavnom ove koje su mlade i zgodne, rade samo masazu.Pitanje jer ima neka u zg naša znači da nije latino da je onak 20 25 godina i da dobro izgleda. Jer ovo su sve bonovi, kodovi ko da kupujem bitcoin.
Jel ima oglas? Malo detaljnije objasni!+38761242870
Sara provjerena i pouzdana i kvalitetna. Svaka preporuka 130e sat ali se isplati
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|