Perhan1993
New member
Jbga rizik posla,ne moze bas sve bez rizikaIdete jedan za drugim jer dodete istovremeno, a dodete istovremeno jer vas sve narucujemo s obzirom da ne znamo koji ce od vas uopce doci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbga rizik posla,ne moze bas sve bez rizikaIdete jedan za drugim jer dodete istovremeno, a dodete istovremeno jer vas sve narucujemo s obzirom da ne znamo koji ce od vas uopce doci.
Onda ovaj drugi čeka vani dok ovaj završi.Ne idete istovremeno, nego dodete istovremeno
Bude čekao ako je budala.A nego sta drugo?
Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.A sta je s mojim vremenom? Sta kad se naruci jedan za pola sata i zove drugi i ja mu kazem da moze tek za sat, ali njemu to prekasno… pa ovaj prvi ne dode a ne dode ni drugi? Ja sam tamo zbog zarade, nekam vam onda kolege koji sjebavaju termine placaju sto ste cekali. I cekate vi svi, ni ne znate da cekate.
Pusti ju. Vidis da nije u stanju misliti od 12 do podne, a kamoli da si osigura postenu zaradu.Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.
To nije u redu.A sta je s mojim vremenom? Sta kad se naruci jedan za pola sata i zove drugi i ja mu kazem da moze tek za sat, ali njemu to prekasno… pa ovaj prvi ne dode a ne dode ni drugi? Ja sam tamo zbog zarade, nekam vam onda kolege koji sjebavaju termine placaju sto ste cekali. I cekate vi svi, ni ne znate da cekate.
Kako stvari stoje, kod nje nema diskrecije a niti higijene.Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.
Pa kad smo, kako bi to rekao ZM, "đubrad muška", slinimo za pičkom...Svejedno vas to ne sprjecava da mi saljete milijun poruka trazeci broj![]()
Koja je to?![]()
Sanela Grgic
Sanela Grgic je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Sanelom Grgic i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga...www.facebook.com
Jel ovo tajanstvena Ana?
Pitam jel to Ana?Koja je to?
To je zakon ponude i potražnjeSvejedno vas to ne sprjecava da mi saljete milijun poruka trazeci broj![]()
Meni pošalji svoj oglas u inbox, da provjerim higijenu i diskrecijuSvejedno vas to ne sprjecava da mi saljete milijun poruka trazeci broj![]()
Ma ti garant uopće nisi "noćna dama" (da budem politički korektan)Nema potrebe
To je i moje mišljenje, samo mi se ne sviđa što termin "poštena žena" suprostavljaš terminu "noćna dama". Vjeruj mi, većina "noćnih dama" su puno postenije od "nenoćnih'.Ma ti garant uopće nisi "noćna dama" (da budem politički korektan).
Ja mislim da si ti jedna poštena žena koja samo zajebava pošteni forumaški puk![]()
Neka te tu. Bas ak si i neki mali, celavi debeljko, kad vidim tvoj nick odmah mi se dižeNe znam samo koja sila bi me natjerala na ovaj forum da nisam u ovom poslu
Fantastična recenzija, drago nam je da si se tako lijepo proveo![]()
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
To je rijetkost.. ekipa se obicno naruci na 5-6 oglasa i tek u zadnji cas odluci kod koje ce otici, ostale su izvisile, a i najvjerovatnije odbile nekog tko bi dosao jer cuvaju termin za narucenog. Ne znam je ta situacija gora ili kad popizdis i narucis 2 u isti termin da ne izvisis pa se za peh pojave obojica grrTo nije u redu.
Osobno ako ne stignem na vrijeme zovem da ću kasniti ili neću stići,da si može osigurati drugoga.
bibi, jel se i ti oglašavaš?To je rijetkost.. ekipa se obicno naruci na 5-6 oglasa i tek u zadnji cas odluci kod koje ce otici, ostale su izvisile, a i najvjerovatnije odbile nekog tko bi dosao jer cuvaju termin za narucenog. Ne znam je ta situacija gora ili kad popizdis i narucis 2 u isti termin da ne izvisis pa se za peh pojave obojica grr
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|