Neodoljiva mica maca
Mica maca,44 godine,bujnih oblina,nudi malo igranja uz body to body masazu i ostale igrice. Fetishi,dominacija.Moje…
www.oglasnik.hr
Bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ..samo ipak imaju glavu pa znaju filtrirat budale ..Još daješ nagradu za ovo? Pa ko je tu lud? Nije ni čudo što nema tri kvalitetne kurve u zagrebu....
Da je dobra, mislim da nema. Uglavnom ove koje su mlade i zgodne, rade samo masazu.Pitanje jer ima neka u zg naša znači da nije latino da je onak 20 25 godina i da dobro izgleda. Jer ovo su sve bonovi, kodovi ko da kupujem bitcoin.
Jel ima oglas? Malo detaljnije objasni!+38761242870
Sara provjerena i pouzdana i kvalitetna. Svaka preporuka 130e sat ali se isplati
Ne vjerujem, Active member si i onda se zaljepiš na ovakav hračak od oglasa za bonoveJel ima oglas? Malo detaljnije objasni!
A koji je tvoj oglas?Ja sam samo nabrojala faktore radi kojih se rjesavam klijenata prije vremena
Sve sto si napisala ja sam kontra od tog,u tom i jest poanta da sam zato i lud na sve,bolji bit ne mogu i vise fer od onog sto jesam,ali sam shvatio da to nema veze sa icim,to je samo zato sto dogovaraju jednog za drugim i hoce izmedu predah i da se moze otusirat,al jebemu stani na loptu,ne mora bas ic jedan za drugim ko na traciIspoljavas agresivnost prema zenama u tekstu. Nema to veze s gramatikom. Ako te se svaka zeli rijesiti znaci da si grub, napastan, neugodan ili jednostavno ne pazis na higijenu.
Ako idemo istovremeno, kako se ti stigneš otuširati?Idete jedan za drugim jer dodete istovremeno, a dodete istovremeno jer vas sve narucujemo s obzirom da ne znamo koji ce od vas uopce doci.
Jbga rizik posla,ne moze bas sve bez rizikaIdete jedan za drugim jer dodete istovremeno, a dodete istovremeno jer vas sve narucujemo s obzirom da ne znamo koji ce od vas uopce doci.
Onda ovaj drugi čeka vani dok ovaj završi.Ne idete istovremeno, nego dodete istovremeno
Bude čekao ako je budala.A nego sta drugo?
Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.A sta je s mojim vremenom? Sta kad se naruci jedan za pola sata i zove drugi i ja mu kazem da moze tek za sat, ali njemu to prekasno… pa ovaj prvi ne dode a ne dode ni drugi? Ja sam tamo zbog zarade, nekam vam onda kolege koji sjebavaju termine placaju sto ste cekali. I cekate vi svi, ni ne znate da cekate.
Pusti ju. Vidis da nije u stanju misliti od 12 do podne, a kamoli da si osigura postenu zaradu.Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.
To nije u redu.A sta je s mojim vremenom? Sta kad se naruci jedan za pola sata i zove drugi i ja mu kazem da moze tek za sat, ali njemu to prekasno… pa ovaj prvi ne dode a ne dode ni drugi? Ja sam tamo zbog zarade, nekam vam onda kolege koji sjebavaju termine placaju sto ste cekali. I cekate vi svi, ni ne znate da cekate.
Kako stvari stoje, kod nje nema diskrecije a niti higijene.Lako bi se cekalo da ima cekaonica. Al kad moras radit krugove po centru di je sve puno ljudi, a ti tamo nikak ne bi trebao biti, e to je malo problem.
Pa kad smo, kako bi to rekao ZM, "đubrad muška", slinimo za pičkom...Svejedno vas to ne sprjecava da mi saljete milijun poruka trazeci broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|