Drago mi je da si tako pun razumijevanja.Guzva je "pred golom"!!! Mnoge narucivaju vise njih u isto vrijeme, jer mnogi klijenti nisu od rijeci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je da si tako pun razumijevanja.Guzva je "pred golom"!!! Mnoge narucivaju vise njih u isto vrijeme, jer mnogi klijenti nisu od rijeci...
OK, bilo bi posteno od nje da vam je javila da ne moze.Drago mi je da si tako pun razumijevanja.
Jebate ja radio baš suprotno i nekoliko puta izvisio. Nikad ne bi dogovorio s drugom, makar bi rađe kod nje jer sam vec dogovorio s prvom.To je rijetkost.. ekipa se obicno naruci na 5-6 oglasa i tek u zadnji cas odluci kod koje ce otici, ostale su izvisile, a i najvjerovatnije odbile nekog tko bi dosao jer cuvaju termin za narucenog. Ne znam je ta situacija gora ili kad popizdis i narucis 2 u isti termin da ne izvisis pa se za peh pojave obojica grr
To je tako lako napravit, a barem druga strana ne ceka ko budala i trosi svoje vrijeme jer se ova samo odbija javit i rec kak stvari stojeOK, bilo bi posteno od nje da vam je javila da ne moze.
U pravu ste. Mislim da je vecina muskih (ne svi), nekoretna. Najbolja su mi pitanja... "ima kaj za 20,30.......!?!? ".....Lako je napraviti ali je koncentracija nekulturnih s obje strane u ovom biznisu prevelika.
Mogu si misliti, kakovih pitanja i zahtijeva ima. Velik dio M je iskompleksiran, frustruiran, nemaju novaca, a koristili bi vase (misim na sve Z) usluge.Pitanje, sex bez kondoma, u danasnje vrijeme-ludost. Ali ima i Z koje na to pristaju, nazalost!! Necu sad tu pisati eseje i izmisljati toplu vodu, ali da je to u HR legalno, sve bi bilo drugacije. Dugo sam u DE, gdje je to poslozeno kako treba, u vecini slucajeva.I to dva puta i bez kondoma, imam ja svasta za reci, ali opet ce mi obrisati postove
teško od njih 10, 5 ima iskljucen tel. cijeli dan, 4 su prevara bonovi, tak da ti ne ostaje puno izbora.No ako je zbog nekih ovakva praksa s njihove strane morat cu i ja pocet više njih dogovarat.
Nisam jednom osto ispred vrata. Prođem pola grada i pušing.To je tako lako napravit, a barem druga strana ne ceka ko budala i trosi svoje vrijeme jer se ova samo odbija javit i rec kak stvari stoje
Rugala se sova sjenici.....U pravu ste. Mislim da je vecina muskih (ne svi), nekoretna. Najbolja su mi pitanja... "ima kaj za 20,30.......!?!? ".....
baš su pucali penaleGuzva je "pred golom"!!! Mnoge narucivaju vise njih u isto vrijeme, jer mnogi klijenti nisu od rijeci...
Predobro da bi bilo istinito, sigurno hoce bon ili nestoJe li radi ova Sara Petric. Nasao profil na IG. Navodno jedan sat je 50 evra.
www.instagram.com
Tko ima većega, upada prvibaš su pucali penale
kakva je ta mala daj napisi nesto vise o njoj gdje je u prostoru sta sve moze kod nje koliko trazi za 1hhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/cao-oglas-5791122
Kolega koji je jučer bio prije mene , ostavio si sat kod mlade dame pored umivaonika! Napomenuo sam joj ali kaže ona, pa valjda će on nazvati i pitati... pa ako nisi, još je kod nje, a ona je u tom stanu koliko sam shvatio slijedećih mjesec dana.
Od koje tine ti treba brojNeko Tinin broj iz Srbije?
Mala Tina 20 je bila na oglasnikuOd koje tine ti treba broj
E ajde ti odlepršaj negdje drugdje ubijati dosadu , a ovu temu ostavi nespamanu svojim glupostima!!!Lako je napraviti ali je koncentracija nekulturnih s obje strane u ovom biznisu prevelika.
Kako izgleda sad, jel barem dobra milf? Šta sve radi?Opuštajuće masaže-simpatična maserka - Centar
Opustite se uz Senzualnu Relax masažu. Cijelog Vašeg tijela. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
Bio jucer, trebao se okrenut ali hajde.
Nista specijalno, slika njena ali prije 25 godina.
steta 50 gledao da sto prije ja izađem.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|