Od domacih sumnjam.Jedino preko ljeto kad dodu ove strankinjeTa je ona narkomanka. Jako tesko da je ovdje neka mlada, a da valja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od domacih sumnjam.Jedino preko ljeto kad dodu ove strankinjeTa je ona narkomanka. Jako tesko da je ovdje neka mlada, a da valja.
Ma nije ova nesto zgodna bar meniJel zgodna barem? I da li se i ona bode kao njena kolegica?
To mislim na ovu narkomanku a ova ciji je instagram na stranici prije je izgledom 100/10 def.Mislim kakvabje na slikama na insta takva je i uzivoMa nije ova nesto zgodna bar meni
Odličan milf 40 god...Aleks...Lanište kod Remetinečke...pol sata 100...sat 200..ako si stalni 80/120...super mršava..skvarcana..odlično puši..može bez gumice..I mene zanimaju iskustva oko nje i kako izgleda
Izbjegavat.Bio netko?Kim
Ovo sam ja 👆163/70/rađena4/33, 💰atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Dogovori uvijek pozivom ili pozivom na…www.oglasnik.hr
ova druga laura su ti abonovi,ZNACI PREVARASenzacija samo za tebe !
Opuštajuće masaže, neodoljive usne koje žele probati sve, moja maca želi ga primati dva puta, zovi me.www.oglasnik.hr
Sexy Laura 22g druženje uživo i online
53/175 Bokić, ja sam Laura i imam 22 godine. Nudim nezaboravne trenutke i druženje u svojem ili tvojem prostoru.…www.oglasnik.hr
pozdrav, je bio tko kod ove dvije, ako je zanimaju me iskustva u kratko i dali se isplate.
Senzacija samo za tebe !
Opuštajuće masaže, neodoljive usne koje žele probati sve, moja maca želi ga primati dva puta, zovi me.www.oglasnik.hr
Sexy Laura 22g druženje uživo i online
53/175 Bokić, ja sam Laura i imam 22 godine. Nudim nezaboravne trenutke i druženje u svojem ili tvojem prostoru.…www.oglasnik.hr
pozdrav, je bio tko kod ove dvije, ako je zanimaju me iskustva u kratko i dali se isplate.
misliš na ortopan? ..ili nešto s Renatom?Ima tko snimku iz DC Ostojic Zagreb?
šalji stariImam ja
To samo plačaš rezervaciju kad dođeš ovo ti je kešom
Imas mozda broj? TnxOdličan milf 40 god...Aleks...Lanište kod Remetinečke...pol sata 100...sat 200..ako si stalni 80/120...super mršava..skvarcana..odlično puši..može bez gumice..
Jebačina solidna..fino sređeni stan..ona slatka..male cike..može se maziti..njegovana koža...mirišljava..istovara po sisama
091/935-3919Imas mozda broj? Tnx
Zakaj izbjegavati?kaj je bilo?ja bas mislio navratitIzbjegavat.
A zašto si joj onda napisao "doviđenja"?!
ima ko kakav info o njoj ? Da li dolazi jos u zg ? Neki bro?To je ona (Lea milsim da se predstavlja) šta dolazi iz BIH svako malo.
Bila je bolja prije, sad se uvalila u neke privatne probleme pa je sva nikakva.
Jedino šta je ok u faci i vitka je, ali usluga je generalno loša.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|