I kakva je onaNe da bi mogla biti nego sigurno je ona samo su godine napravile svoje.
Ja sam bio prije nekih 6mj i nikad vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kakva je onaNe da bi mogla biti nego sigurno je ona samo su godine napravile svoje.
Ja sam bio prije nekih 6mj i nikad vise
Slažem se i baš zato mi ovakve ženske nisu jasne.Sta nije da traze lovu unaprijed? Rijetko koja bi pristala na placanje nakon. A u interesu da se potrudi kad je lovu vec dobila je zato da:
1) Poželiš doci joj opet pa da dobije jos love od tebe
2) Prosiris dobar glas o njoj (recenzije na forumu, na ege, preporucis je frendu itd) umjesto loseg glasa jer los glas bi joj mogao izrazito velik dio potencijalne zarade izbit iz džepa a dobar glas obrnuto
Bila je dosta hladna i nezainteresiranaI kakva je ona
Znaci bolje ne ici...Bila je dosta hladna i nezainteresirana
Možda joj je bio takav dan
Ja sam bio prosle godine, bilo ok. Mislim da sam pisao recenziju, moze se potraziti.Bila je dosta hladna i nezainteresirana
Možda joj je bio takav dan
IzbjegavatiBio tko?![]()
Vitka crnka 40g!
Crnka duge kose, visoka i vitka 170/55/3 željna dobre zabave poziva te na ugodno druženje u svoj prostor! Diskrecija i…www.oglasnik.hr
Šta ne valja jer ne mogu naći na forumuIzbjegavati
Nista ne valjaŠta ne valja jer ne mogu naći na forumu
Nisu cure "obrtnici" i ne misle na taj nacin. Plus toga je veliki dio glupa kao kokos i imaju oznake dolara u ocima, pa evo ti odgovora.Slažem se i baš zato mi ovakve ženske nisu jasne.
Trebalo bi im biti u interesu i da s vremenom steknu stalnu, provjerenu klijentelu, a ne da svaki put strahuju kakva će im budaletinu ući u apartman.
teško je majmuna civiliziratiNisu cure "obrtnici" i ne misle na taj nacin. Plus toga je veliki dio glupa kao kokos i imaju oznake dolara u ocima, pa evo ti odgovora.
Da imaju barem jedno od toga (business thinking ili pamet/razum) bi mozda bilo drukcije.
Dodatno jos da prostitucija u HR nije legalna plus da su muskarci velikim dijelom majmuni. Em sta se tice ponasanja, em higijene.
Zalosno, jer se to nece promjeniti niti za 500 godina kada budu moje kosti 2 metra pod zemljom bioloski razgradjene.
Sad s koje strane poceti je pitanje.
Ili majmuna civilizirati ili kurvu opametii. Neznam.
Pa, baš zato im i treba stalna klijentela, da se riješe tih majmuna, kako veliš.Nisu cure "obrtnici" i ne misle na taj nacin. Plus toga je veliki dio glupa kao kokos i imaju oznake dolara u ocima, pa evo ti odgovora.
Da imaju barem jedno od toga (business thinking ili pamet/razum) bi mozda bilo drukcije.
Dodatno jos da prostitucija u HR nije legalna plus da su muskarci velikim dijelom majmuni. Em sta se tice ponasanja, em higijene.
Zalosno, jer se to nece promjeniti niti za 500 godina kada budu moje kosti 2 metra pod zemljom bioloski razgradjene.
Sad s koje strane poceti je pitanje.
Ili majmuna civilizirati ili kurvu opametii. Neznam.
Upravo to. One koje imaju business acumen nisu po oglasnicima nego izgrade krug klijenata preko drugih sajtova i aplikacija i jebu se s muškarcima koje one izaberu. I ovce i novce.Pa, baš zato im i treba stalna klijentela, da se riješe tih majmuna, kako veliš.
A ovakvim pristupom ih se neće riješiti.
Ja znam nekoliko cura koje se već godinama ne oglašavaju, ne treba im to, jer imaju stalnu klijentelu.
A imaju stalnu klijentelu, jer korektno odrađuju posao.
Tako da ima dosta cura koje imaju poslovni način razmišljanja.
A ove tuke nek se nose s majmunima.
Možda ipak jednog dana shvate. Nije to baš viša matematika.
Ma prevaraDali tko zna šta o dotičnoj hvala.![]()
Tia_20
Hej hej nudim erotske usluge masaža u svom privatnom stanu Takoder može i online usluge i putovanja u druge gradove…www.oglasnik.hr
Stari, trenutačno najdetaljnija i najšira rasprava o njima na forumu i ti uletis s ovakvim pitanjem...Pozdrav, bio tko?
Njih su dvije na kvatriću Body to bodY masaža, jer zna netko jer samo masaža ili bj isto uključen?![]()
Nicole, moje slike
Nicole sa slike pruža body to body ručnu masažu Prekrasan prostor. Kvatrićwww.oglasnik.hr
Ajde molim te gdje ne mogu nigdje naći pa molim te prosvijetli meStari, trenutačno najdetaljnija i najšira rasprava o njima na forumu i ti uletis s ovakvim pitanjem...
Jadna ti majka
Moze nema problema, al prvo moras objasnit razliku između jer i jel i dobiješ sve informacijeAjde molim te gdje ne mogu nigdje naći pa molim te prosvijetli me
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|