To vrijedi i za pljackasa ako je samohrani otac,ovisnik...Samohrane majke, ovisnice, zene u dugovima... Ali nije da opravdavam laz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vrijedi i za pljackasa ako je samohrani otac,ovisnik...Samohrane majke, ovisnice, zene u dugovima... Ali nije da opravdavam laz...
Prostitucijom nikome nista ne otimas vec prodajes osobi koja zeli kupitiTo vrijedi i za pljackasa ako je samohrani otac,ovisnik...
Pa kaj se duriš stari , moramo te malo zekati , sad će se pojaviti i Ventura i idemo po staromne mogu vjerovati da ste to sve ozbiljno shvaćali. nevjerojatno haha
Nadam se da se nije naljutioPa kaj se duriš stari , moramo te malo zekati , sad će se pojaviti i Ventura i idemo po starom![]()
A kaj znaci starac, ja znam "starce" u top formi, nisam ja pantera da me privlace dvadesetogodisnjaciradio. pročitao ovo kako me komentirali. šta je s tim ljudima? taj forum shvaćaju tako osobno?užas. ventura me full razočarao. kako je rekao? starac od 60 koji se preserava da on ne može čitati. stvarno vrh.
nije to bila zajebancija. znači kao ako si blizu 60 si šta? budala,kreten ili što?Pa kaj se duriš stari , moramo te malo zekati , sad će se pojaviti i Ventura i idemo po starom![]()
Samo 40+molim...A kaj znaci starac, ja znam "starce" u top formi, nisam ja pantera da me privlace dvadesetogodisnjaci![]()
Onemoćaonije to bila zajebancija. znači kao ako si blizu 60 si šta? budala,kreten ili što?
Znaš kako se kaže , on će dočekati tvoje , ti njegovo više nećešradio. pročitao ovo kako me komentirali. šta je s tim ljudima? taj forum shvaćaju tako osobno?užas. ventura me full razočarao. kako je rekao? starac od 60 koji se preserava da on ne može čitati. stvarno vrh.
A nije bas... Jebali su me starci i po dva puta zaredom, a ima i mladih onemocalih.Onemoćao![]()
Kao recimo Ventura , tako mlad , a tako nemoćanA nije bas... Jebali su me starci i po dva puta zaredom, a ima i mladih onemocalih.
i tebi mozakMislim ruke ti onemoće![]()
Usput! Moglo bi se postaviti pitanje ili otvoriti tema da li i kako i zena sa Oglasnika moze dobiti informacije o klijentu:tko je,kako izgleda,koliko godina itd. Mislim,da stvar bude jasna. Tu se vjerojatno prelazi granica diskrecije. Ona je velikim djelom pristala ili se odrekla svoje diskrecije. Zbog prirode posla to bi tesko moglo proci pa bi se moglo reci a tako i je da se diskrecija odnosi samo na klijentaSamohrane majke, ovisnice, zene u dugovima... Ali nije da opravdavam laz...
Sad ćemo se i vrijeđati, ha?i tebi mozak
Nemojte se ljutiti na sve... Ja shvacam sve kao zajebancijui tebi mozak
A moze i on...Kao recimo Ventura , tako mlad , a tako nemoćan![]()
Mene su odmalena ucili da postujem stariju gospodu..Znaš kako se kaže , on će dočekati tvoje , ti njegovo više nećeš
Ta današnja mladost nema više poštovanja prema starijim ljudima . Vidi SiG ti se obraća s Vi![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|