i tebi mozakMislim ruke ti onemoće
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tebi mozakMislim ruke ti onemoće
Usput! Moglo bi se postaviti pitanje ili otvoriti tema da li i kako i zena sa Oglasnika moze dobiti informacije o klijentu:tko je,kako izgleda,koliko godina itd. Mislim,da stvar bude jasna. Tu se vjerojatno prelazi granica diskrecije. Ona je velikim djelom pristala ili se odrekla svoje diskrecije. Zbog prirode posla to bi tesko moglo proci pa bi se moglo reci a tako i je da se diskrecija odnosi samo na klijentaSamohrane majke, ovisnice, zene u dugovima... Ali nije da opravdavam laz...
Sad ćemo se i vrijeđati, ha?i tebi mozak
Nemojte se ljutiti na sve... Ja shvacam sve kao zajebancijui tebi mozak
A moze i on...Kao recimo Ventura , tako mlad , a tako nemoćan
Mene su odmalena ucili da postujem stariju gospodu..Znaš kako se kaže , on će dočekati tvoje , ti njegovo više nećeš
Ta današnja mladost nema više poštovanja prema starijim ljudima . Vidi SiG ti se obraća s Vi
Zamisli samo ,ako klijent nije zgodan, djevojka mu se okrene na vratima i da mu 100 kn za taxiUsput! Moglo bi se postaviti pitanje ili otvoriti tema da li i kako i zena sa Oglasnika moze dobiti informacije o klijentu:tko je,kako izgleda,koliko godina itd. Mislim,da stvar bude jasna. Tu se vjerojatno prelazi granica diskrecije. Ona je velikim djelom pristala ili se odrekla svoje diskrecije. Zbog prirode posla to bi tesko moglo proci pa bi se moglo reci a tako i je da se diskrecija odnosi samo na klijenta
Zato ja govorim sve fejk informacije... Sve je laz... Samo pusta laz....Usput! Moglo bi se postaviti pitanje ili otvoriti tema da li i kako i zena sa Oglasnika moze dobiti informacije o klijentu:tko je,kako izgleda,koliko godina itd. Mislim,da stvar bude jasna. Tu se vjerojatno prelazi granica diskrecije. Ona je velikim djelom pristala ili se odrekla svoje diskrecije. Zbog prirode posla to bi tesko moglo proci pa bi se moglo reci a tako i je da se diskrecija odnosi samo na klijenta
Što to on može ?A moze i on...
Jos malo pa cu ja takorekao si da sam se razbahatila...Zamisli samo ,ako klijent nije zgodan, djevojka mu se okrene na vratima i da mu 100 kn za taxi
odeš na desetak adresa i evo ti love hhahZamisli samo ,ako klijent nije zgodan, djevojka mu se okrene na vratima i da mu 100 kn za taxi
JebavatŠto to on može ?
Moderator je pojava i to jebena..odeš na desetak adresa i evo ti love hhah
Tad je imao 62,sad 65 bili smo kao u vezi, on je ozenjen a ja sam bila ne mogu rec ljubavnica al frendica s povlasticomkolko ti je bio najstariji s kojim si bila?
Piše ti u temikolko ti je bio najstariji s kojim si bila?
o pa ja sam klinac za njega hahaTad je imao 62,sad 65 bili smo kao u vezi, on je ozenjen a ja sam bila ne mogu rec ljubavnica al frendica s povlasticom
Inace vvam dam za taxiOdsad da bi dosli do mene morate biti i zgodni...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|