Sisata i guzata
Well-known member
To je ok...ja apsolutno razumijem i podrzavam.da niti ja bome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ok...ja apsolutno razumijem i podrzavam.da niti ja bome
amaterJa za 30 min ne stignem ni kurac popusit kako treba
koliko tebi trebada niti ja bome
Jesi pripremio kakav pokloncic za Sig za slijedeci put?Ti si stvarno posebna cura.
Što će poklon, donio je sebe!? xDJesi pripremio kakav pokloncic za Sig za slijedeci put?
Ma meni je dovoljno njegovo prisustvoJesi pripremio kakav pokloncic za Sig za slijedeci put?
haha ma necjerojatna si. ko te nebi volio?Ja za 30 min ne stignem ni kurac popusit kako treba
hahha nevjerojatna si. ko te nebi volio?Ja za 30 min ne stignem ni kurac popusit kako treba
Nade se i takvih...hahha nevjerojatna si. ko te nebi volio?
čisto sumnjamNade se i takvih...![]()
Suzio sam izbor, ali kod Alexandre idem prvo. Imam svega 3 cure koje sam pikirao. Što zbog recenzija te ostalih faktora i preporuka.
Ma smeđokose, brinete. Bile su dobre recenzije, te sam čitao da je pristojna i ok pa sam zato odlučio prvo tamo.Kod koje Aleksandre?
Ma smeđokose, brinete. Bile su dobre recenzije, te sam čitao da je pristojna i ok pa sam zato odlučio prvo tamo.
Je, ja prvi put idem kod njih (naveo sam u prijašnjim postovima razlog). Ono, investirao sam vrijeme, čitao literaturu, ponudu, recenzije i suzio izbor na 3 cure i to je to.I meni je ona interesantna.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|