Za cure samo - ajmo malo o momcima

Dajte nek netko baci recenziju o Zena 44, nemoguce da nitko nije bio
Prije svega, izrazito pristojna osoba koja zna komunicirati, zna se zajebavati i ne gleda na sat. I ono najbitnije, zna se preswitchat u ulogu koja joj odgovara. Što se fizičkog dijela tiče, o ukusima se ne raspravlja. U licu zgodna, nije manekenske građe, ali nije ni Houdek.
Long story short, žena je ČOVJEK, ako ste vi ok prema njoj, istom mjerom će vratiti.
 
Evo ja sam doso da otvorim javnu raspravu koju zeli @Ana23 pa evo cisto da uvedem u pricu.
Ana zeli pricat o “muskoj prostituciji” (iskreno ne znam kakve to veze s icim ima al aj)
 
Ja sam zensko i vec dugo trazim curu za mene i mog dragog,ali bezuspesno.Znaci sve devojke sa kojim sam kontaktirala lazu petljaju i sl.nije samo do muskaraca...
 
Ja sam zensko i vec dugo trazim curu za mene i mog dragog,ali bezuspesno.Znaci sve devojke sa kojim sam kontaktirala lazu petljaju i sl.nije samo do muskaraca...
Slazem se sa vama.Upravo mi je to i prijateljica nedavno rekla da trazi sebi djevojku za druzenje i da ne moze naci,muljatorice pa odustala.
 
Eh eto,ako ima nek se javi.i da nema slika,i tih gluposti,kamera uzivo za upoznavanje,kagica,pa ako se klikne,zna sta sledi...
 
Upute za kurvanje za idiote 1.dio:
Nazoves za oglas. Pitas lokaciju, cijenu, izgled.Ne cjenkas se. Nisi debilcina i znas da nije sve za svakoga. Ako se ides zabaviti, znaci ne igra ti 100 kn ulogu. Ako igra ne potcjenjujes sebe i druge i ostajes doma. Ako dolazis narucis se RANIJE. Nisi u kvartu, nisi pred zgradom, ne dolazis za 20 min. Postujes dogovor i ako ti iskrsne nesto javis. Ne dolazis nakon 2 sata, dolazis kad je dogovoreno.
2 dio:
Ulazis u stan. Vidis odgovara li ti djevojka. Da ili ne. Ne razmisljas kao da kupujes auto jer si klosar i nadas se da ce ti doticna spustit cijenu.
Nisi debilcina i ne cjenkas se na vratima.
Cure, takve nogom u jaja.
Normalan si i kulturan. Placas, tusiras se.
Postujes dogovoreno vrijeme zabave i nakon termina odlazis iz stana.
3 dio
Kad napustis stan zaboravljas na doticnu djevojku. Ne stalkas, ne uhodis. Ne presreces na cesti. Ne nadas se necemu visem. Postujes jebenu diskreciju jer isto tako ne zelis da ona tebe zove i presrece te u parku dok si sa zenom. Znaci, shvacas jebenu poantu ovog hobija i da ovo nije prijateljstvo brak i veze i da si jedan u nizu poslovnih suradnji.
Nastavak kad ulovim vremena....
 
Nedami se pisat,bude neko drugi
Al nabrzaka
Nova plahta/ručnik,opereš se,ne teturaš
pijana,nadrogirana(brzina,belo,žuto) u zadimljenom stanu koji nije pospremljen i koji je zmazan
Ne nudiš klijentima nakon 3/4. puta možeš me bez gume trpat
itd.itd.
Bilo bi zgodno da se i testirate(boleštine)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh