Onda ne kužiš, nijeKoliko ja kužim, to je Crna patera/Nives
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ne kužiš, nijeKoliko ja kužim, to je Crna patera/Nives
Ovo je jedan kroz jedanHahaha dusa slatka....vjerojatno gospođa zena44 da si bio kod nje bi znala jer dobar kurac se pamti....
Prije svega, izrazito pristojna osoba koja zna komunicirati, zna se zajebavati i ne gleda na sat. I ono najbitnije, zna se preswitchat u ulogu koja joj odgovara. Što se fizičkog dijela tiče, o ukusima se ne raspravlja. U licu zgodna, nije manekenske građe, ali nije ni Houdek.Dajte nek netko baci recenziju o Zena 44, nemoguce da nitko nije bio
Moramo vidjet sta ima za rec na temu “muske prostitucije”Ko da nam nije dosta ona njezina tema Amy pa sad još moramo i tu slušat
Slazem se sa vama.Upravo mi je to i prijateljica nedavno rekla da trazi sebi djevojku za druzenje i da ne moze naci,muljatorice pa odustala.Ja sam zensko i vec dugo trazim curu za mene i mog dragog,ali bezuspesno.Znaci sve devojke sa kojim sam kontaktirala lazu petljaju i sl.nije samo do muskaraca...
Ma uzas.ne razumem,zar nema neka koja iakreno voli sex,i trojku?zar nijedna ne masta o tome?Slazem se sa vama.Upravo mi je to i prijateljica nedavno rekla da trazi sebi djevojku za druzenje i da ne moze naci,muljatorice pa odustala.
Mozda ima,samo su se vjerojatno opekle jer ima dosta fake osoba koje se predstavljaju kao zena da dobiju intimne slike.Ma uzas.ne razumem,zar nema neka koja iakreno voli sex,i trojku?zar nijedna ne masta o tome?
Sretno u potrazi,naletit ce netko,i meni je trebalo 2 godine i uspio sam naci,nije lako,ali se moze SRETNO.Eh eto,ako ima nek se javi.i da nema slika,i tih gluposti,kamera uzivo za upoznavanje,kagica,pa ako se klikne,zna sta sledi...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|