Treba te ugrijat ondaKao i svi, smrzavam se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba te ugrijat ondaKao i svi, smrzavam se
Velis nis od grijanja ni hladjenja
DapačeIma li Babinjaca rumenih obraza ?
Mi djevojke sa sela se kupamo u riječicama i potocima, dok gradske dame idu na bazene i moreJedne rijeke...
Dapače, damače, dagušče i ostale domaće životinjeDapače se i zarolalo u fišek pokraj jedne rijeke duboke ?
Ma lijepo je svugdje nego mene zanima koja bi to riječica bila.....Mi djevojke sa sela se kupamo u riječicama i potocima, dok gradske dame idu na bazene i more
Jedna lijepa hladna riječica u srcu Bosne i Hercegovine ❤Ma lijepo je svugdje nego mene zanima koja bi to riječica bila.....
Curke, buduci da smo ovdje debelo u manjini, ajmo malo o momcima i kakvi su oni.
Ne radim to sto oni traze ali ne volim kada se glasni bez
Curke, buduci da smo ovdje debelo u manjini, ajmo malo o momcima i kakvi su oni.
Ne radim to sto oni traze ali ne volim kada se glasni bez pokrica jeste
Jebes budale, hajde idemo na kupanje veceras polemisitePozdrav može nekakav kontakt. Hvala
Bila sam dva tjedna sa prijateljicom u Zadru, lijepo vrijeme bilo stalno tako da smo se kupali svo vrijeme, prošli tjedan se vratili kući.A u BiH,pa super...a jel se dolazis kupat i u Hr?ima i tu riječica...
Ništa Tuzlanski, samo Ze-Do kantonJeli neko tu možda sa Tuzlanskog
Ništa Tuzlanski, samo Ze-Do kanton
Jutros ja bio u DobojuNišta Tuzlanski, samo Ze-Do kanton
Istući će vas administrator, tema isključivo namjenjena ljepšem spolu a vi muškarci navaliliJutros ja bio u Doboju
De ba hajmo na kupanje negdje, mani administratora i ove glupostiIstući će vas administrator, tema isključivo namjenjena ljepšem spolu a vi muškarci navalili
Ja za pola sata odoh na kupanje sa prijateljicom i nema me kući do večeras, a za tebe zaista ne znamDe ba hajmo na kupanje negdje, mani administratora i ove gluposti
Hahah pa baš si divna ono, pa ajde uživaj sta da ti kazemJa za pola sata odoh na kupanje sa prijateljicom i nema me kući do večeras, a za tebe zaista ne znam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|