Pozdrav. Može nekakav kontaktA po 10 slika pitaju da pošalješ onda im daš adresu a oni nedođu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav. Može nekakav kontaktA po 10 slika pitaju da pošalješ onda im daš adresu a oni nedođu
To mi kućni brojTi sebe zoves momkom?????65 godiste
Stanje na racunu napisi,da vidis kad navaleNeka djevojka od 18 do 25 godina. 20cm kurac
Pa kako će ju poslati kad je nemajuMene zanima jedna stvar... zasto je ok fraerima poslat sliku kite (kada nesto dogovaras), a zenama ne. Zasto je to takav taboo da curi posaljes sliku kitu (posebice ako je dobra: i znam da, mnogi ce to rec iako je nemaju)?
Pa kako će ju poslati kad je nemaju
Dođi mi u krevet pa provjeri@GoOnNutrition u šest sati ujutro ste na forumu, spavate li ikako ?
Ja,ja i Irena
Bilo je lijepog razgovora do trenutka kada su došli dečki i sve pokvarilija vidim da ovdje nema razgovora več samo podjebavanje jedan drugog
za svađu kao i za ljubav potrebno je dvoje, zar ne ?Bilo je lijepog razgovora do trenutka kada su došli dečki i sve pokvarili
šovinizam !!!prijatelju procitaj naslov teme, ako ti nije jasno a ti procitaj ponovo, toliko od mene
Inace,kako si Irenice?kako bavis ove vrucine?
Nekad i trojeza svađu kao i za ljubav potrebno je dvoje, zar ne ?
duhovito nema šta . lako je tebi bez ....Nekad i troje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|