Tigriču. Pusti spam čitaj privatnu . Poslje zavodi Carlu95 ili koju god ocesNebrini se ja ću te samo grickati ja sam tigrič![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tigriču. Pusti spam čitaj privatnu . Poslje zavodi Carlu95 ili koju god ocesNebrini se ja ću te samo grickati ja sam tigrič![]()
Neće ona od mene dobiti nikakve kiselineSkužaj bona. Ja ne znan o čem pričaš ti. Kaki win tebe spopa. Ima sam mnogo žena ti si jedina koja me tu optužeje da imam drugi acc i nije ti dosta to? Kako znan Jura je bia s viki,a ja nisan. Prestani vinjak konzumirat vidis da brkaš ljude ,ajd ća sad uživaj u Makarskoj i jedi ribe dobit ćeš Omega kiseline
Mi rostiljamo. Cure gule krumpir u hladoviniKako sunce prziiii.....
Hallo ima netko da ledja namaze.Kako sunce prziiii.....
Naravno da ima ali ne prakticiram... Zahvalne sam puti pa ne gorim...Hallo ima netko da ledja namaze.
Sve tocno... Puno puta sam cula da im se ne da pisati jer dobijaju na tisuce upita od jelbiotkovacaProlazeci ovih zadnjih par strana bas je dobro olicenje lokalne scene.
Ocito ima dovoljno ljudi sa "obje strane ograde", i ne vidim bas da je potrebno pretjerano puno truda/inicijative da se svi osjecaju zdravije i sigurnije.
Nazalost imam osjecaj da se vecina postova uglavnom svodi na "ma sta ti znas?", "viki je najbolja u <dodaj random act>", "kolko cepa?" komentare.
Balavost, sta tek ulazi u igru (ako uopce rade), "driz lekcije" drugima dok ih vecina muske populacije opsjeda neukusnim uletima. S druge strane, drustvo koje stvarno mogu doprinjeti kvalitetnim recenzijama ih se boji javno pisati jer ce dobiti more glupavih pitanja.
Steta, stvarno ne mislim da je toliko puno potrebno da svima bude bolje.
Ja prvi odustao od toga . Zadnja je bila za onaj duo s Carol i gaby . I onda dođe i kaže daj mi još detalja a šta da ti vise pisem sve sam napisao sto sam imo. Tako da ne znam jel ću pisat za strane uopće . Ove iz plavog ionako rijetko posjetimSve tocno... Puno puta sam cula da im se ne da pisati jer dobijaju na tisuce upita od jelbiotkovaca
nije bed, usput kad idem u submarineAjmooo ljudi, petak Roko gorizajebi ove s oglasnila, vratile se studentice u voljeni dom na Savi, navodno ima i studentica koje se šilje za 200,300 kn iz doma hmmm
ne čekaj krivo sam , vidi se da se ne znam koristit a ovimnije bed, usput kad idem u submarine![]()
Uffff dobar burgernije bed, usput kad idem u submarine![]()
je! sori htjela sam ti odg na poruku na mom zidu al sam nes zabrijala pa nezz kak je tu zavrsilaUffff dobar burger![]()
Ahaaaaa, kao nakon pića u Bulldogu svratit na burger? Pa nisi ni ti ludaje! sori htjela sam ti odg na poruku na mom zidu al sam nes zabrijala pa nezz kak je tu zavrsila![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|