@Federer31 to je ono šta sam ti pričao da si napravio sranje s tim sto si vise platio i sad je cijel dan nema na whatsappu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je rekla da nekoliko dana neće radit ovaj hobi jel obavlja neke privatne poslove tak da se strpi par dana pa joj se javi ok@Federer31 to je ono šta sam ti pričao da si napravio sranje s tim sto si vise platio i sad je cijel dan nema na whatsappu
ne znam kakav admin, bas si pametna u pm. evo dečki iz Istre slobodno se javite za vikend za druzenjeNego recite vi meni jel vi stvarno ne kuzite da su ema, vatrena i carla 95 admin ili?![]()
i sama govoriš da su te došle godine, pusti nas mlađe, ima nas pametnih i zgodnihJesu 100 posto
Umetnuti nakon Maserke i mene da se zacini forum
I pokisavaju iskopirat moju "bahatost" ali ne ide, treba smeka za to![]()
Puno ali platit ces mi kad te isplati seeking ahahahhh...Koliko košta mjesečni tečaj iz "bahatosti" i "šmeka" kod tebe ?
Glavni i jedini prioritet u životu mi je da budem poput tebe ovdje...opsjednuta sam tobom, tvojim likom i tvojim djelom...
Nešto sam ti loše uradila, rekla, pomislila pa da pišeš ovakve gluposti za mene ?
btw ja uopće nisam bahata, imam mozak, finila i znam ga koristit u ovom poslu na psihički nacin pa ti se možda čini ahahahhaJesu 100 posto
Umetnuti nakon Maserke i mene da se zacini forum
I pokisavaju iskopirat moju "bahatost" ali ne ide, treba smeka za to![]()
ne znam kakav admin, bas si pametna u pm. evo dečki iz Istre slobodno se javite za vikend za druzenje![]()
Kaj si ti iz Istre ?ne znam kakav admin, bas si pametna u pm. evo dečki iz Istre slobodno se javite za vikend za druzenje![]()
da u Puli živimKaj si ti iz Istre ?
Bas me zanima hoces i sad stavit link "seeking"btw ja uopće nisam bahata, imam mozak, finila i znam ga koristit u ovom poslu na psihički nacin pa ti se možda čini ahahahha
naravno da ne, ne koristim oglase i te glupe stranice. ne znaš tko sam , radije šuti i uživaj dalje u životu!Bas me zanima hoces i sad stavit link "seeking"
Braco mila... Marketing vam nula...
Jedino sta vas je drzalo bio je ovaj forum...
Ako zelite zaradit pocnite sa naplatom oglasa... Nemojte se brukat s tim polusuradnjama...
Lijepa si a jel dođeš u Zg možda ?da u Puli živim
ako si u Puli onda tamo ne radiš, ili samo radiš sa onima it IDS i bogatim turistima ili radiš negdje drugdje.Pula je selendra i brzo bi se saznalo tamo ko si.Ima dobrih ljudi tamo ali ima i gamadi koliko hoćeš.naravno da ne, ne koristim oglase i te glupe stranice. ne znaš tko sam , radije šuti i uživaj dalje u životu!![]()
hvalaLijepa si a jel dođeš u Zg možda ?
vraga ona živi u Puli: pogledaj komentar gore.Lijepa si a jel dođeš u Zg možda ?
ti isto sve znaš..ako si u Puli onda tamo ne radiš, ili samo radiš sa onima it IDS i bogatim turistima ili radiš negdje drugdje.Pula je selendra i brzo bi se saznalo tamo ko si.Ima dobrih ljudi tamo ali ima i gamadi koliko hoćeš.
Jel bi se mogli družit ak dođeš u Zg ?hvalabudem al ne tako skoro
ma neš'mi ti grada.jebate ni pasa tamo kad van nije sezona.bia ja više puta za poslon.ti isto sve znaš..
družiti se sa fantomom.Jel bi se mogli družit ak dođeš u Zg ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|