Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha ne vjerujem da će tako samo reći. Čekadu čak i znam osobno nešto ali treba biti dobar s njima.A znat če ti Čekada onaj ko fol fotograf ili onaj Čolak šta prodaje pomfrit pa probaj tamo...
Guglaj ili pitaj umjetnu inteligenciju. Takva razina lijenosti je nelogična...tko je uopce ova? ja nemam blage veze
odakle je?
ajd nek netko javi ovdje ili u inbox, da znam jel mi blizu ili nije i jel cu ista pokusati ili ne
tko je uopce ova? ja nemam blage veze
odakle je?
ajd nek netko javi ovdje ili u inbox, da znam jel mi blizu ili nije i jel cu ista pokusati ili ne
proguglao...iz rijeke...predaleko...ali da je dobra, dobra jeGuglaj ili pitaj umjetnu inteligenciju. Takva razina lijenosti je nelogična...
Predaleko- to ti se kaže nemaš vremena a ni para vjerovatno.proguglao...iz rijeke...predaleko...ali da je dobra, dobra je
pa bas 500 km voziti u jednom pravcu i onda jos platiti, pa ne hvala. al ajd, da ne flejmamo ovaj topic.Predaleko- to ti se kaže nemaš vremena a ni para vjerovatno.
Nažalost i ako netko zna ovdje neće otkriti tako da 0 bodova....pa bas 500 km voziti u jednom pravcu i onda jos platiti, pa ne hvala. al ajd, da ne flejmamo ovaj topic.
dobra, dobra...pitanje samo ako i da, kolika je tarifa
to je zalosno...umjesto da jedni drugima pomognemo i skratimo vrijeme koje treba utrositi da bi se nesto saznalo, ljudi ce radije sutitiNažalost i ako netko zna ovdje neće otkriti tako da 0 bodova....
Iz centra u smjeru- Rupa. Dakle Rupa. A sad jel vrijedna 500km vožnje...pa ne znam baš....pa bas 500 km voziti u jednom pravcu i onda jos platiti, pa ne hvala. al ajd, da ne flejmamo ovaj topic.
dobra, dobra...pitanje samo ako i da, kolika je tarifa
Isuse kriste boze, kakve sise. Nije neka fotomontaza? Meni je ona uvijek bila brutalna picka, sjecam se prije dosta godina kad se natjecala za razne miss ovo, ono.. Da fkt sljaka, dao bih dobru lovu da ju mogu pojebat..Smart-Select-20231211-102645-Google-2 hosted at ImgBB
Image Smart-Select-20231211-102645-Google-2 hosted in ImgBBibb.co
Isuse kriste boze, kakve sise. Nije neka fotomontaza? Meni je ona uvijek bila brutalna picka, sjecam se prije dosta godina kad se natjecala za razne miss ovo, ono.. Da fkt sljaka, dao bih dobru lovu da ju mogu pojebat..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|