Zar nisi van otišla? xDPriznajem da mi je dosadno jer sam osvarila sve kaj sam trebala i sad uživam uz pivu na terasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisi van otišla? xDPriznajem da mi je dosadno jer sam osvarila sve kaj sam trebala i sad uživam uz pivu na terasi
Stace vuni kad je atrktivnaZar nisi van otišla? xD
Vidis da frajer ima neki cudan fetis, pali ga laganje po forumima, cak se i pretvara da je zenskoZar nisi van otišla? xD
Blago meni kad me nitko ne shvaća ozbiljno, mogu biti tko hoćuVidis da frajer ima neki cudan fetis, pali ga laganje po forumima, cak se i pretvara da je zensko
Mozes se pretvarat kako god hocesBlago meni kad me nitko ne shvaća ozbiljno, mogu biti tko hoću
Pa kada je sama napisala da ide van. xDStace vuni kad je atrktivna
Imaš neki link da mi šibneš u inbox bio bi zahvalan?A jeste glupi....ne vjerujem...ženska ima par insagrama i vrlo ju je lako kontaktirati.
A stara joj se isto navodno kreše ima tko od stare kontakt haha?Nije će vam odgovoriti preko insta ili fb. Ako se i dalje kreše to ide preko preporuka.
Što bi trebala stati na obalu i tražiti klijente? Pa neće ni jedna normalna tako to raditi. Zato imaju privatni kontakti ili internet za elitnu prostituciju iako ovo drugo je slabije u Ri. Sad su ih pohapsili masu.A te na preporuku ko sve nevine divne krasne bajne i čedne. A jbg onda neka ode u Plodine radit.
AKo puno naplaćuje i ima silikone ne znači da je elitna. Više mi pari na seljakušu tešku gore iz brda.Što bi trebala stati na obalu i tražiti klijente? Pa neće ni jedna normalna tako to raditi. Zato imaju privatni kontakti ili internet za elitnu prostituciju iako ovo drugo je slabije u Ri. Sad su ih pohapsili masu.
Da ali neće staviti oglase na burzu sigurno.AKo puno naplaćuje i ima silikone ne znači da je elitna. Više mi pari na seljakušu tešku gore iz brda.
Pa sad mi trebamo pogadjati koji su to njeni svi instagrami, ako imas podijeli,A jeste glupi....ne vjerujem...ženska ima par insagrama i vrlo ju je lako kontaktirati.
DA di su ti kontakti i instagrami?Pa sad mi trebamo pogadjati koji su to njeni svi instagrami, ako imas podijeli,
Ma nema niko nista, trollaju samo ili sta vec, a ona na svoj onaj instagram ne odgovara.DA di su ti kontakti i instagrami?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|