Između ostalog si i jebeno nepismen, ali hvala na informacijama.ako je dobra je al brije da nije, do zlate ako si imalo inteligentan sam ti otkrio kako doc samo trebas citat izmedju redova doduse ja sam nevin al sam siguran da tako funkcionira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Između ostalog si i jebeno nepismen, ali hvala na informacijama.ako je dobra je al brije da nije, do zlate ako si imalo inteligentan sam ti otkrio kako doc samo trebas citat izmedju redova doduse ja sam nevin al sam siguran da tako funkcionira
I ja bih rekao da je fejk fotkaFotomontaža
Nije zlata neka sreca, bolje su joj frendice hahh
I ja bih rekao da je fejk fotka
Isuse kriste boze, kakve sise. Nije neka fotomontaza? Meni je ona uvijek bila brutalna picka, sjecam se prije dosta godina kad se natjecala za razne miss ovo, ono.. Da fkt sljaka, dao bih dobru lovu da ju mogu pojebat..
Kad malo bolje pogledaš nije loša bar za nabacit laganu drkicu...Smart-Select-20231211-102645-Google-2 hosted at ImgBB
Image Smart-Select-20231211-102645-Google-2 hosted in ImgBBibb.co
Par puta godišnje kad im se digne i kad stignu haha. Da da karanje male Zlatice na stolu ureda nekog odvjetnika ili doktora.Cura je top ali normalno da se ne jebe za pare ili bar ne koje se krecu po ovom forumu hahahah to jebu doktori odvjetnici itd ako jebu
Ovo je PhotoshopKad malo bolje pogledaš nije loša bar za nabacit laganu drkicu...
Tko ju prvi sretne da ju pita...Ovo je Photoshop
100% Photoshop, uz malo koristenje tehnologije mozes pronaci orginal sliku. :/Tko ju prvi sretne da ju pita...
Povećao ih doktor Čekada hahaha....100% Photoshop, uz malo koristenje tehnologije mozes pronaci orginal sliku. :/
Vidi stvarno teška fotomontaža druga riba skroz a ja drkam na Zlaticu haha.100% Photoshop, uz malo koristenje tehnologije mozes pronaci orginal sliku. :/
Jedino ako je Zlata na slikama i videozapisima haha.Ž𝐞𝐥𝐢𝐭𝐞 𝐥𝐢 𝐩𝐨𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚𝐭𝐢 𝐨𝐠𝐫𝐨𝐦𝐧𝐮 𝐤𝐨𝐥𝐞𝐤𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐧𝐢𝐡 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨𝐳𝐚𝐩𝐢𝐬𝐚?
𝐏𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞 𝐬𝐞 𝐢 𝐮ž𝐢𝐯𝐚𝐣𝐭𝐞!
(𝐒𝐯𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐭𝐧𝐨!!!)
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|