Zdravko1980
Active member
Ja pičke dobio nisam. Ali moram priznati da kad sam odlazio od nje nije bilo onog osjećaja "koji mi je to kurac trebalo, mogao sam ga i sam izdrkati"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda si naučio lekciju sada. Nemoj više nikad raditi account sa imenom i godištem u nazivu.Samo nemoj komentirati Anju na ovom forumu jer je to raspizdi. Eto zbog mog i to POZITIVNOG komentara završio na njenoj "crnoj listi" - blokirala me nakon 3-4 godine baš urednog druženja!!!!!
Stvarno misliš da sam Zdravko rođen 1980Valjda si naučio lekciju sada. Nemoj više nikad raditi account sa imenom i godištem u nazivu.
19cm - 80kgStvarno misliš da sam Zdravko rođen 1980
Eh da je barem tako19cm - 80kg
19 kg - 80 cm19cm - 80kg
Imaš ovu u PalinivečkojJel ima neka maserka za preporuku na podrucju španskog, malešnice, stenjevca a da nije ana
Slazem se s kolegom.meni je ona super.otisao nakon ove recenzije i sve istinaSara sv Duh - starija, ima malo škembe, veće sise. Kao komplet može proći, simpa faca, trudi se i ok je atmosfera.
Masaša na stolu i b2b. 40/50 tarifa. B2b radi skroz gola, po meni solidno, trudi se i napali. Može se sve dirat i potiče na to.
Kod prvog dolaska vjerojatno neće biti ništa više, inače je +20 za oral. Oral tako tako. Super je stavit ga među sise i svršit po njima.
Atraktivna Sara 35
Pružam opuštajuću medicinsku masažu i (body to body )u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Oglasn nije aktivan ali broj je.
I dalje tvrdiš da za Anju pričam bezveze?Samo nemoj komentirati Anju na ovom forumu jer je to raspizdi. Eto zbog mog i to POZITIVNOG komentara završio na njenoj "crnoj listi" - blokirala me nakon 3-4 godine baš urednog druženja!!!!!
Marina Dom sportovaNisam iz Zagreba pa se ne snalazim bas po kvartovima. Nudi li se dobra masaza negdje oko Doma sportova?
Ne oglasava se stalno,..Nisam genijalac, nego si ti imao vise srece nego ... (misli si svoje).
Nisam jedini koji ju nije dobio na broj iz oglasa.
Lokacija?Atraktivna maserka
Djevojka 34 godina, pruža opuštajuću masažu u svom ugodnom ambijentu. Sex isključen.www.oglasnik.hr
Ova ti je dobra. 50 eura je masaža plus BJ.
Slike su njene, ali iz mlađih dana. Sad ima negdje oko 47 godina, ali i dalje dobro izgleda.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|