Pozz ekipa, novi sam u ovom sportu, citam vec danima objave i nikako se odluciti za jednu od maserki, uvijek se nadu losi komentari pa me poljulja prilikom odabira. Da li bi netko bio tako dobar i preporucio mi neku dobru masazu, da imam sto za vidjeti prilikom masaze, da smijem dirati gdje zelim i da je moguce dogovoriti bj ili nesto vise ako bude zelje i pozrebe za time. Nadam se da nisam prenadobudan i da u ponudi postoji takva maserka
Da, malo si prenadobudan

Teško je sve što si naveo spojiti u jedno.
Ove mlađe, koje dobro izgledaju, najčešće ne daju da ih diraš po pici (Nicole, recimo; možeš je dirati, ali pica je zabranjeno područje; masaža je solidna iako malo robotizirana; ali je stvarno top pica; imaš o njoj recenzija poprilično, pa listaj; možeš kod nje dobiti i BJ, ali je jebeno skup).
Barbara je isto jebeno zgodna, mlađa, ali što se diranja tiče, isto je kao i kod Nicole.
Elena radi izvrsnu masažu, mlađa je, dobro izgleda (da ima veće sise bila bi TOP pica).
Možeš je dirati, ali je i kod nje pica, restricted area.
E sad, ako baš hoćeš sve u jedan, meni je najbolja masaža kod Anje.
Anja jako dobro izgleda za svoje godine (cca 48 godina), vrhunski masira i možeš dirati sve što ti duša poželi

.
Kod nje isto može BJ, nakon par susreta, ako si joj o.k., ali je isto tako preskup.
Ima još jedna TOP milfica, koja mi je bolja i od Anje - Marina kod Doma sportova.
Ali nju je nemoguće dobiti na broj iz PO (očigledno radi samo sa stalnima). Uvijek se sekretarica uključuje.
Imao sam njezin drugi broj za stalnu klijentelu (jebi ga, često sam je posjećivao

) ali sam ga izgubio prije par godina. U sto kuraca krasnih.

Tako da, Marina, ako čitaš ovaj pisani uradak, molim te javi mi se u inbox.